De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului ei. Care este motivul pentru care nu a respectat tradiția

De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului ei. Care este motivul pentru care nu a respectat tradiția
De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului ei

De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului ei. Vedeta și Silviu Țolu au devenit părinți anul trecut, iar micuțul Thomas a împlinit vârsta de un an în vara acestui an, mai exact la data de 10 august. Cu toate acestea, micuțul nu a avut parte de tăierea moțului, o tradiție extrem de cunoscută și respectată la noi. Lili Sandu a explicat de ce anume nu a ținut acest obicei.

De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului ei

Lili Sandu vorbește adesea cu fanii săi virtuali, așa că la o sesiune de întrebări și răspunsuri, urmăritorii săi au avut curiozitatea să afle ce obiect a luat fiul ei de pe tăviță, obicei practicat la tăierea moțului, la împlinirea vârstei de un an a copilului. Vedeta a răspuns că nu a ținut acest obicei deoarece nici ea, nici iubitul ei nu sunt adepții acestei practici.

„Noi nu i-am tăiat moț, turtă sau să aleagă de pe tăviță. Știm că acesta este obiceiul, dar noi nu prea suntem cu astfel de practici”, a răspuns Lili Sandu, la sesiunea de întrebări de pe Instagram.

Lili Sandu a vorbit și despre momentul în care l-a înțărcat pe cel mic.

„A fost o înțărcare blândă. Am început cu înțărcarea pe timpul nopții, iar după asta am rărit mesele de sân treptat. Ziua le înlocuiam cu lapte praf (mare noroc că i-a plăcut) până când am oprit de tot alăptatul. A durat cam o lună procesul și a fost mai dificil psihologic pentru mine.

Acum mai doarme cu mâna la țiți, dar nu mai cere să pape. Silviu a fost de mare ajutor, pentru că a dormit cu el în toată această perioadă de tranziție. Clar, eu aș fi cedat dacă stăteam lângă el toată noaptea când se mai trezea și cerea sân”, a spus Lili Sandu pe Instagram.

Lili Sandu își mai dorește o fetiță

Într-o emisiune de televiziune, Lili Sandu a spus că își mai dorește o fetiță cu logodnicul ei, mai tânăr cu 12 ani decât ea, care în vara acestui an a împlinit vârsta de 30 de ani.

 „Este foarte dificil ca mămică, dar este și frumos. E o recompensă sufletească din toate punctele de vedere.

Chair dacă am început să fiu mămică la 41 de ani, parcă nu m-aș opri acum. Mai vreau copii! Am și un soț care arată extraordinar! Nu e păcat să stea gena aia acolo?”, spunea Lili Sandu, în emisiunea „La Măruță”.