De ce l-a ales PRO TV pe CRBL la Survivor România 2022. S-a aflat motivul adevărat

De ce l-a ales PRO TV pe CRBL la Survivor România 2022. S-a aflat motivul adevărat
Ce spune CRBL despre show

CRBL face parts din echipa Faimoșilor a Survivor, show-ul pe care telespectatorii îl așteaptă cu sufletul la gură și pe care Pro Tv a reușit să îl obțină, după ce formatul a fost deținut de Kanal D. CRBL este unul dintre cei 12 Faimoși din noul sezon Survivor. Deși se mutase din România, artistul este încă activ pe rețelele sociale, unde încă ține legătura cu fanii și admiratorii săi. El a revenit în țară, după ceva timp petrecut în Spania.

Motivul pentru care CRBL face parte din noul sezon Survivor

CRBL a reușit să câștige Asia Express, emisiune cu care Antena 1 a dat lovitura, motiv pentru care Pro Tv s-a gândit să îl coopteze pe artist în echipa Faimoșilor.

CRBL și-a încercat norocul în Spania, însă nu a avut mare succes pe plan profesional. A început să investească în criptomonede și a continuat proiectul cu muzica, dar fără prea mult succes.

„Sunt foarte pregătit! O să fie foarte frumos! Eu sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase.

Am să mă bucur foarte tare de acest spectacol și acest concurs pentru că recunosc nu-mi place să pierd. Dar și când pierd, știu să pierd!”, a povestit acesta în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV.

CRBL are 43 de ani și o familie frumoasă. Este căsătorit cu Elena din 2008 și au împreună o fetiță de 11 ani, pe nume Alessia Ecaterina.

Cine face parte din echipa Faimoșilor

Ei au decis să se mute în Spania, însă lucrurile nu au mers așa bine, astfel încât au revenit în România.

„Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă.

De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că vlog chain-ul o să fie o formă nouă de internet în viitor”, susține CRBL.

Printre cei 12 Faimoși se numără – Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.