Condiții dure la Survivor România 2022. Secretele din culise au fost dezvăluite deja

Condiții dure la Survivor România 2022. Secretele din culise au fost dezvăluite deja
Obiectele interzise concurentilor la Survivor Romania 2022

PRO TV a cumpărat Survivor România sezonul 3, emisiune ce se va difuza, în curând, pe micile ecrane din România. 12 Războinici și 12 Faimoși intră în ring pentru a demonstra că au toate aptitudinile necesare pentru a fi cei mai mari supraviețuitori din Republica Dominicană. Ce condiții solicitante vor trebui să îndure în timpul competiției.

Singurele obiecte pe care concurenții le pot lua la Survivor

Pe 16 ianuarie începe sezonul 3 Survivor România, cel mai dur și solicitant reality-show din lume. Concurenții sunt pregătiți să lupte din toate puterile pentru a câștiga marele premiu de 100.000 de euro pus la bătaie de PRO TV, plus mult râvnitul trofeu al supraviețuitorului.

Potrivit celor de la ciao.ro, atât cei din echipa roșie, cât și membrii echipei Războinicilor vor avea la ei doar un rucsac în care vor avea voie să țină câteva obiecte.

Fiecare concurent are dreptul să-și împacheteze 3 tricouri simple, cu același model, dar cu o condiție: să nu fie în culorile albastru, negru, gri sau oricare altă culoare puternică, neon. De asemenea, își vor lua la ei 10 seturi de lenjerie intimă identice, 10 perechi de șosete uni, la fel, 3 seturi de bikini și 3 maiouri sau bustiere simple pentru sport, fără ca acestea să aibă inscripționate vreun brand pe ele.

Pentru nopțile friguroase, Războinicii și Faimoșii au posibilitatea de a-și lua 3 perechi de pantaloni lungi și trei bluze de hanorac sau trening. Ca încălțăminte, participanții au voie cu o singură pereche de adidași negri.

Pe lângă acestea, concurenții de la Survivor România își pregătesc 3 combinații de ținute de petrecere, smart casual. Odată ajungi în Republica Dominicană, membrii echipei albastre și cei ai echipei roșii primesc un rucsac gol, în care vor pune un tricou, o pereche de pantaloni și o bluză de trening.

Primesc pastă și periuță de dinți, dar nu au acces la o toaletă clasică

De asemenea, concurenții vor primi o mică trusă pentru igiena dentară și corporală, ce presupune o periuță de dințipastăaparat de ras și pieptene.

Deși primesc hârtie igienică, marele dezavantaj al concurenților este faptul că nu vor avea confortul unei toalete, așadar vor fi nevoiți să-și facă nevoile în natură. Fiecare concurent de la Survivor România va primi o cremă de protecție solară, pentru a se feri de razele arzătoare din Republica Dominicană.

Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu sunt cele 12 vedete care vor face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022.