CRBL, primele declarații despre participarea la Survivor România: „Sunt foarte pregătit!”

CRBL, primele declarații despre participarea la Survivor România: „Sunt foarte pregătit!”
CRBL, detalii despre competiția Survivor România

CRBL își surprinde fanii cu noul anunț. Celebrul cântăreț va participa la Survivor România în ediția ce urmează să apară pe micile ecrane. Vedeta susține că este foarte pregătită pentru ce urmează. Cei care îl urmăresc pe artist abia așteaptă să îl vadă în competiție.

CRBL, declarații despre Survivor România: ce spune artistul despre participarea la show?

Pro TV a anunțat colaborarea cu Acun Media în urmă cu câteva săptămâni. Trustul a surprins pe toată lumea cu anunțul că va avea o relație strânsă cu compania care produce formatul Survivor România pentru mai multe țări.

Postul de televiziune a anunțat cine sunt faimoșii care au acceptat să participe în noua ediție a show-ului de aventură și supraviețuire. Curajoșii de anul acesta sunt: Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, CRBL, TJ Miles, Andreea Tonciu. Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, Radu Itu, Laura Giurcanu.

CRBL se numără printre vedetele care vor participa în noul sezon al show-ului care a devenit un real fenomen în rândul românilor. Cântărețul a mărturisit că se simte foarte pregătit și că speră să se distreze foarte mult și să adune amintiri de neuitat.

De asemenea, vedeta a mai mărturisit că vrea să se bucure de spectacol și de concurs și nu se gândește nicicum la eșec. Cu toate astea, cântărețul subliniază că își va asuma totul și în cazul în care va părăsi show-ul mai devreme decât va spera.

„Recunosc nu-mi place să pierd”

„Sunt foarte pregătit! O să fie foarte frumos! Eu sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase. Am să mă bucur foarte tare de acest spectacol și acest concurs pentru că recunosc nu-mi place să pierd. Dar și când pierd, știu să pierd!”, a povestit acesta în emisiunea ‘La Măruță’, de la Pro TV.

Amintim că în cel mai greu proiect televizat concurenții se vor lupta pentru avantaje care să le faciliteze zilele petrecute departe de casă. Aceștia vor concura pentru imunitatea echipei și pentru diversele premii.

Românii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum vor trece personajele lor preferate din lumea showbiz-ului peste cele mai grele provocări. Se zvonește deja că noua ediția va fi una incendiară, plină de provocări și tensiuni în rândul celor care au acceptat să fie parte a emisiunii. Mai mult decât atât, cei care vor privi din spatele micilor ecrane și-au găsit deja preferații.