De ce Kamara nu își va înscrie fiul la școală deși Leo are 8 ani. Care e motivul principal EXCLUSIV

De ce Kamara nu își va înscrie fiul la școală deși Leo are 8 ani. Care e motivul principal EXCLUSIV
De ce Kamara nu isi va inscrie fiul la scoala desi Leo are 8 ani. Care e motivul principal EXCLUSIV

Artistul nu s-a încumetat încă să-și înscrie băiețelul la școală, chiar dacă acesta are opt ani, din motive întemeiate. Leon s-a născut cu tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală și chiar dacă acesta a făcut progrese evidente, grație părinților lui, care sunt în stare de orice pentru fiul lor, micuțul nu poate ține încă pixul în mână. Mai mult, acesta ar avea nevoie de însoțitor permanent, la școală.

Kamara amână să-și înscrie băiețelul de opt ani la școală

La doar opt ani, micuțul Leon, fiul lui Kamara de la trupa Alb și Negru, a ajuns să considere spitalele atât din țară, cât și din străinătate, ca fiind a doua lui casă.

Băiețelul, care s-a născut cu tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală, a suferit mai multe intervenții chirugicale, la care se vor adăuga altele noi.

Progresele lui sunt însă evidente, iar în prezent acesta îi uimește până și pe părinții lui. Leon știe deja cam toate capitalele statelor lumii și multe alte lucruri pe care mulți copii de vârsta lui nu le cunosc.

„M-am ocupat eu de el, cu mama lui, dar și fosta bonă care e educatoare. Leon e un copil foarte inteligent, știe multe lucruri”, a dezvăluit artistul în exclusivitate pentru playtech.ro.

„Nici cu lingura nu se descurcă încă”

Cu toate acestea însă, Leon nu merge încă la școală. Părinții săi au amânat să-l înscrie la o instituție de învățământ, din mai multe motive.

„Acum are opt ani. O să înceapă să facă acasă și două ore la școală, nu-l vom forța. Trebuie să stea însă un părinte cu el.

Să fie lângă el tot timpul. Leon nu poate momentan să scrie, nu poate să țină pixul în mână. El nici cu lingura nu se descurcă. O să vină însă și momentul în care va începe școala”, ne-a mai spus artistul.

Motivul pentru care Leon nu mai are bonă

Chiar dacă micuțul Leon are nevoie tot timpul de un însoțitor, acesta nu mai are bonă. Mai mult, potrivit propriilor sale mărturisiri, artistul ar accepta să lase o persoană necunoscută lângă un miliard de euro, decât lângă copilul său.

„Nu mai avem bonă, a plecat să aibă grijă de soacra ei, bolnavă. E foarte greu de găsit, mai ales că eu sunt artist. Nu știi niciodată ce intenții au. Problema e să nu plece cu copilul meu. Mai degrabă aș lăsa pe cineva lângă un miliard de euro, decât lângă Leon”, a adăugat Kamara.

Concert caritabil la Vâlcea, pentru Leon

Dat fiind faptul că anual, fiul lui Kamara este nevoit să fie supus unei intervenții chirugicale, iar costurile sunt destul de mari, la finele acestei săptămâni, mai precis pe 9 octombrie, la Vâlcea, va avea loc un nou spectacol caritabil pentru Leon.

Evident, alături de alți ariști, pe scenă va urca și Kamara, alături de colegul său de trupă, Andrei Ștefănescu, precum și Aurelian Temișan.

„Leon e o dulceață de băiat. De vorbit, vorbește, dar acum și mai bine. Ultima operație a avut loc anul trecut, în septembrie. În fiecare an, are nevoie de o intervenție chirugicală. Vom merge acum la Timișoara, pentru a fi iar evaluat și să vedem ce spun medicii”, a completat artistul.