30 iun. 2021 | 00:13

De ce își dă Anda Adam 2 palme singură. Artista a recunoscut motivul

Monden
De ce își dă Anda Adam 2 palme singură. Artista a recunoscut motivul
De ce isi da Anda Adam 2 palme singura

Anda Adam nu mai are nevoie de nicio descriere. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Blondina are o carieră longevivă în industria muzicală autohtonă și se bucură de aprecierea a milioane de fani din toate colțurile României. Artista a dezvăluit care este secretul ei pentru a trece cu bine peste o zi proastă.

De ce își dă Anda Adam 2 palme singură

La 41 de ani, Anda Adam arată mai bine ca niciodată, cântăreața fiind foarte preocupată de felul în care arată, motiv pentru care muncește din greu la sala de fitness pentru a avea trupul sculptat la care multe femei râvnesc.

Cu o carieră înfloritoare și o familie superbă, Anda Adam și-a dezvăluit cel mai mare secret. Cum trece peste toate greutățile și reușește să facă față tuturor problemelor și momentelor în care simte că va ceda. Simpatică și cu simțul umorului foarte bine dezvoltat, așa cum o știm, Anda Adam le-a spus fanilor care este trucul ei ușor agresiv care o ajută să-și revină din stările melancolice:

„Când am o zi proastă, mă trezesc, mă duc în oglindă și îmi dau două palme singură și gata, îmi revin! La un moment dat, îmi calculasem și avusesem mai mult timp petrecut în aer decât pe pământ. (…) Cred că în orice faci contează foarte mult pasiunea, implicarea ta și seriozitatea cu care tratezi lucrurile. Eu sunt foarte implicată în tot ceea ce fac și nu mă mulțumesc cu puțin. Nu pot să fac lucrurile la jumătate”, a mărturisit cântăreața Anda Adam la Antena Stars.

Cine ar fi noul iubit al Andei Adam

În ultima perioadă au circulat diverse zvonuri potrivit cărora Anda Adam și soțul ei ar fi în prag de separare. Deși artista nu a confirmat aceste speculații, iată că acum au apărut alte informații în mediul online care spun că frumoasa blondină și-ar fi găsit liniștea alături de un alt bărbat, iar căsnicia ei cu Sorin Nicolescu ar fi pe cale de a se încheia la notar.

Cine este bărbatul misterios care ar fi cucerit-o pe artistă? Ar fi vorba despre un om de afaceri din Cluj care este căsătorit și are doi copii, care deține un hotel prestigios în Franța. Cântăreața a apărut într-o fotografie alături de el, în care cei doi apar îmbrățișați și par să se bucure unul de compania celuilalt. Cât despre eventualul divorț dintre ea și tatăl fiicei sale, Anda Adam a spus:

„Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât”, a declarat Anda Adam, acum ceva timp.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă. Ultimele informații despre cea mai dezbătută tranziție
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Sorin Ovidiu Bălan: Săltarea lui Nelu Tătaru – reamintirea nenorocirilor din pandemie
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RUSIA MUTĂ AVIOANELE cu RACHETE BALISTICE! Pregătiri de RĂZBOI
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro