Noul iubit al Andei Adam?! Cât de bogat este bărbatul de lângă artistă

Noul iubit al Andei Adam?! Cât de bogat este bărbatul de lângă artistă
Noul iubit al Andei Adam?! Cât de bogat este bărbatul de lângă artistă

Anda Adam a refuzat în repetate rânduri să vorbească despre căsnicia ei, asta deși a făcut câteva declarații care dau de bănuit.

Cine este noul iubit al Andei Adam

S-a zvonit că ea și Sorin s-au despărțit și că urmează divorțul, asta mai ales după ce în presă au apărut mesaje de amenințare pe care vedeta i le-a trimis unei femei care se presupune că vorbea cu soțul ei pe internet.

Iată că, acum, Anda Adam pare să își fi găsit liniștea alături de alt bărbat, cu care de altfel s-a și fotografiat.

Este vorba despre un om de afaceri din Cluj care este căsătorit și are doi copii. Cântăreața a apărut într-o fotografie alături de el. Se pare că este un om important de afaceri care deține și un hotel în Franța.

Ipostaza în care Anda Adam s-a aflat cu bărbatul care se presupune a fi iubitul ei a fost surprinsă în Geneva. Mai mult, cei doi apar în fotografie în timp ce se țin în brațe, iar bărbatul o sărută pe obraz, în timp ce cu o mână o ține de talie, iar cu cealaltă îi atinge un sân.

Fotografia arată că între cei doi este, cu siguranță, mai mult decât o prietenie, iar judecând după zâmbetul artistei, faptul că este în preajma bărbatului o face cu adevărat fericită.

Potrivit informațiilor Cancan, apropiații bărbatului spun că, cel mai probabil, relația dintre el și Anda Adam nu va dura prea mult.

Ada Adam a fost întrebată de mai multe ori dacă divorțează de Sorin, soțul ei. Nu a vrut să spună nimic concret, însă a dat de înțeles că zvonurile sunt adevărate.

Ce spune Anda Adam despre divorțul de soțul ei

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât”, 

În plus, artista a ținut să precizeze că cea mai importantă este fetița lor, Evelin. Anda Adam a declarat că va face tot ce îi stă în putință ca fetița ei să fie fericită, pentru că asta este prioritatea ei.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo. El este detașat de subiect pentru că el, atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace.

Nu are de ce să fie afectat, pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine, fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a continuat vedeta.