Anda Adam, declarație halucinantă care confirmă despărțirea de soțul ei. Ce a putut spune

Anda Adam, declarație halucinantă care confirmă despărțirea de soțul ei. Ce a putut spune
Anda Adam, declarație halucinantă care confirmă despărțirea de soțul ei

Anda Adam s-a despărțit de soțul ei? Vedeta a mai fost odată în atenția presei când au fost postate câteva mesaje în care o amenința o tânără care discuta cu soțul ei.

Anda Adam, declarație halucinantă care confirmă despărțirea de soțul ei

Anda Adam a rămas discretă cu privire la relația ei cu Sorin Niculescu, cel împreună cu care are o fiica. Mulți dintre fani s-au întrebat dacă cei doi mai formează un cuplu.

Acum, Anda Adam s-a confesat în fața prietenei sale Amna, dar și în fața fanilor, vorbind sincer despre viața ei personal.

Amna a întrebat-o pe Anda Adam cum stă cu „corasonul” și dacă îi bate inima, aluzie la viața ei amoroasă. Nu a vrut să dea mai multe detalii, însă răspunsul ei pare să ducă în direcția despre care s-a tot zvonit în ultima vreme, și anume aceea că vedeta s-a despărțit de soțul ei.

„Hm… e bine! Bate inima săraca. Trebuie să bată ca să-mi cresc copilul”.

„Cred că e pur și simplu de mindset-ul fiecăruia și de cum te setezi tu”, a adăugat Anda Adam.

Anda Adam s-a despărțit de Sorin? „Nu am găsit până acum”

Ea a mai vorbit apoi despre bărbații din viața, spunând că încă nu a găsit „super bărbați”.

„Eu îmi doream foarte mult timp copii, dar n-am avut cu cine să-i fac. Probabil că dacă apăreau numai bărbați din ăștia SuperMan în viața mea aveam mulți copii până acum. Eu aș vrea, dar nu știu ce să zic. Ideea e că nu am găsit SuperManii.

Am inhibat rău bărbații. Îi inhib de dinainte să mă abordeze, că mulți de aia nici nu mă abordează. Zic că sunt foarte greu de abordat. Și ce vrei să fac? Eu asta sunt. Nu fac absolut nimic special ca să inhib oamenii, am o personalitate puternică”, a mai adăugat vedeta.

Cântăreața a mai vorbit anul acesta despre zvonurile privind despărțirea de soțul ei.

„Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește.

Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a declarat Anda Adam în urmă cu câteva luni.