Ce s-a întâmplat la întâlnirea din America dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink. Ce a făcut iubitul Monicăi Gabor (exclusiv)

Ce s-a întâmplat la întâlnirea din America dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink. Ce a făcut iubitul Monicăi Gabor (exclusiv)
Prima întâlnire dintre Irinel Columbeanu și Mr.Pink

Dacă vă întrebați ce mai face fostul milionar de la Izvorani, vă spunem noi. Irinel Columbeanu se pregătește să lanseze o nouă carte. Intitulată „Chintesența”, cartea prezintă a treia parte a relatărilor fostului milionar despre viața sa. Unul din capitole, spune Irinel Columbeanu, are referiri și la întâlnirile cu Mr.Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor. Cei doi s-au întâlnit în America, mai povestește Columbeanu, dar un moment, cel puțin delicat, avea să-l facă să râdă până la lacrimi.

Prima întâlnire dintre Irinel Columbeanu și Mr.Pink

Irinel Columbeanu se pregătește să lanseze o nouă carte, „Chintesența”, în care își continuă povestirile despre viața sa de la Izvorani, despre fosta sa soțe, Monica Gabor, dar și despre singurele două dăți când s-a întâlnit cu Mr.Pink, partenerul de viață al Monicăi, de mai bine de 11 ani.

Unul din momentele hazli, în opinia fostului milionar de la Izvorani, a avut loc la prima întâlnire dintre el și Mr.Pink. Irinel Columbeanu le-a explicat, în exclusivitate, celor de la Impact.ro, cum s-a desfășurat această primă întrevedere între cei doi.

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară că are și el o iubită acolo.

Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, le-a povestit Irinel Columbeanu celor de la Impact.ro.

La a doua întâlnire s-a lăsat cu ceartă

Așa cum relata Irinel Columbeanu, majoritatea acestor episoade sunt povestite în primele două volume, și vor continua și în al treilea. Printre aceste mărturisiri este și cea legată de a doua întâlnire cu Mr.Pink, tot în America, dar, spune Irinel Columbeanu, s-a lăsat cu ceartă, cel puțin din partea iubitului Monicăi Gabor.

„În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo.

Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo. De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”, a mai spus Irinel Columbeanu.

În urmă cu patru ani, fiica celor doi se muta și ea în Statele Unite ale Americii, locuind în vila din Malibu, alături de mama ei și Mr.Pink.