09 sept. 2021 | 13:21

De ce i-a dat Ella Tina ‘block’ lui Jador. Ce s-a întâmplat între cei doi: ‘Eram cu iubitul meu’

Monden
De ce i-a dat Ella Tina ‘block’ lui Jador. Ce s-a întâmplat între cei doi: ‘Eram cu iubitul meu’
Ella Tina a rupt tăcerea. Ce a spus despre Jador

Ella Tina și Jador au avut o relație de iubire plină de despărțiri și împăcări, iar, la un moment dat, cei doi și-au spus adio pentru totdeauna, spre tristețea fanilor ce sperau că nu o să se ajungă niciodată la așa ceva. Iată că noi detalii au ieșit la iveală despre aceștia.

Ella Tina, dezvăluiri despre Jador. Ce a spus bruneta despre fostul iubit

Situația între Jador și Ella Tina nu este roz în ultima perioadă. Jador s-a despărțit de fosta lui iubită, Georgiana, în timp ce frumoasa bruneta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

Aceasta a vorbit pentru prima oară despre ce se întâmplă între ea și cântăreț, explicând de ce a decis să îl blocheze în mediul online.

Ella Tina l-a rugat pe Jador să nu o mai sune, mai ales pentru că își dorește să își trăiască viața departe de ochii curioșilor, alături de noul iubit. Mai mult, bruneta a mărturisit că nu mai are sentimente pentru artist, așa că ar trebui să nu mai fie căutată de acum încolo.

„Nu mă surprinde nimic, probabil așa este un bărbat în momentul în care nu i se mai acordă atenție, devine puțin deranjat și irascibil, dacă nu eram așa ieșită în lume, bănuiesc că nu mai insista să mă sune, în condițiile în care știa că sunt cu iubitul meu.

Ba mai mult cu cameră, probabil a fost deranjat că l-am blocat. Aș vrea să îi transmit în mod direct și sper să înțeleagă odată pentru totdeauna că eu nu mai am sentimente pentru el și ar trebui să nu mai afirme niște lucruri.

L-aș ruga din toată inima și insistent să mă lase deoparte, să-mi trăiesc viața așa cum simt eu, în afara camerelor în ultima perioadă că asta îmi place mie. Din respect pentru iubitul meu, cât și pentru familia mea am intrat să mai comentez acet material.

El nu este atât de important în momentul de față pentru mine, încât să vorbesc eu despre el.”, a zis Ella pentru Antena Stars.

Ella Tina: ‘Mai bine taci’

De asemenea, bruneta a dezvăluit că nu își dorește să intre în anumite subiecte ce nu i-ar face cinste cunoscutului artist, așa că vrea să fie lăsată în pace pentru a se bucura de relația pe care o are în prezent cu noul partener.

„Atâta timp cât nu știi să respecți o femeie, mai mult, o femeie cu care ai împărțit mai multe momente, mai bine taci. El știe bine că dacă intru în niște subiecte, ar fi penibil pentru el.”, a mai spus bruneta.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro