De ce i-a dat Ella Tina ‘block’ lui Jador. Ce s-a întâmplat între cei doi: ‘Eram cu iubitul meu’

De ce i-a dat Ella Tina ‘block’ lui Jador. Ce s-a întâmplat între cei doi: ‘Eram cu iubitul meu’
Ella Tina a rupt tăcerea. Ce a spus despre Jador

Ella Tina și Jador au avut o relație de iubire plină de despărțiri și împăcări, iar, la un moment dat, cei doi și-au spus adio pentru totdeauna, spre tristețea fanilor ce sperau că nu o să se ajungă niciodată la așa ceva. Iată că noi detalii au ieșit la iveală despre aceștia.

Ella Tina, dezvăluiri despre Jador. Ce a spus bruneta despre fostul iubit

Situația între Jador și Ella Tina nu este roz în ultima perioadă. Jador s-a despărțit de fosta lui iubită, Georgiana, în timp ce frumoasa bruneta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

Aceasta a vorbit pentru prima oară despre ce se întâmplă între ea și cântăreț, explicând de ce a decis să îl blocheze în mediul online.

Ella Tina l-a rugat pe Jador să nu o mai sune, mai ales pentru că își dorește să își trăiască viața departe de ochii curioșilor, alături de noul iubit. Mai mult, bruneta a mărturisit că nu mai are sentimente pentru artist, așa că ar trebui să nu mai fie căutată de acum încolo.

„Nu mă surprinde nimic, probabil așa este un bărbat în momentul în care nu i se mai acordă atenție, devine puțin deranjat și irascibil, dacă nu eram așa ieșită în lume, bănuiesc că nu mai insista să mă sune, în condițiile în care știa că sunt cu iubitul meu.

Ba mai mult cu cameră, probabil a fost deranjat că l-am blocat. Aș vrea să îi transmit în mod direct și sper să înțeleagă odată pentru totdeauna că eu nu mai am sentimente pentru el și ar trebui să nu mai afirme niște lucruri.

L-aș ruga din toată inima și insistent să mă lase deoparte, să-mi trăiesc viața așa cum simt eu, în afara camerelor în ultima perioadă că asta îmi place mie. Din respect pentru iubitul meu, cât și pentru familia mea am intrat să mai comentez acet material.

El nu este atât de important în momentul de față pentru mine, încât să vorbesc eu despre el.”, a zis Ella pentru Antena Stars.

Ella Tina: ‘Mai bine taci’

De asemenea, bruneta a dezvăluit că nu își dorește să intre în anumite subiecte ce nu i-ar face cinste cunoscutului artist, așa că vrea să fie lăsată în pace pentru a se bucura de relația pe care o are în prezent cu noul partener.

„Atâta timp cât nu știi să respecți o femeie, mai mult, o femeie cu care ai împărțit mai multe momente, mai bine taci. El știe bine că dacă intru în niște subiecte, ar fi penibil pentru el.”, a mai spus bruneta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI