Relația pe care Jador nu a recunoscut-o public, niciodată. Fosta lui iubită rupe tăcerea

Relația pe care Jador nu a recunoscut-o public, niciodată. Fosta lui iubită rupe tăcerea
Relatia pe care Jador nu a recunoscut-o public, niciodata. Fosta lui iubita rupe tacerea

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar de când a participat la Survivor România sezonul 2, manelistul a căpătat și mai multă notorietate, devenind unul dintre cei mai populari cântăreți ai țării noastre.

Relația pe care Jador nu a recunoscut-o public, niciodată

Fostul Faimos este cunoscut pentru talentul său muzical și relația cu fosta lui iubită Georgiana, poveste de dragoste pe care a dezvăluit-o în cadrul emisiunii Survivor România.

Deși cei doi se cunosc din copilărie și au trăit momente frumoase împreună, destinul a avut alte planuri pentru cei doi foști amorezi.

Cătălin Moroșanu a fost cel care l-a sfătuit pe Jador, în timp ce erau în jungla dominicană, să se împace cu Georgiana, despre care Jador a spus de multe ori că este iubirea vieții sale și femeia pe care a iubit-o cel mai mult. Cu toate acestea, cei doi nu au reușit să ajungă la sentimente mai bune și sunt, în continuare, despărțiți.

Georgiana nu a fost singura femeie importantă din viața manelistului. Se pare că Jador a fost implicat într-o relație cu Ella de la Puterea Dragostei. Cei doi s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D și au decis să fie împreună și au continuat idila și înafara emisiunii.

Ella de la Puterea Dragostei nu vrea să se mai împace cu Jador

Deși presa din România a tot scris despre povestea lor de dragoste, Jador nu a confirmat niciodată că ar fi avut vreo legătură amoroasă cu focoasa brunetă, lucru care a deranjat-o profund pe Ella. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei susține că Jador nu a vrut să-și asume relația cu ea.

„Într-adevăr, la momentul respectiv, m-am simțit deranjată. Așa a considerat el și asta a fost. Probabil, acum și-ar fi dorit să aveam o relație și să ne-o asumăm, public, însă, este cam tarziu”, a declarat Ella Solzariu de la Puterea Dragostei, exclusiv pentru Cancan.

Chiar dacă bruneta și celebrul manelist au terminat relația de acum ceva timp, Ella a fost pusă într-o situație incomodă pe contul ei de Instagram, când anumiți fani au întrebat-o dacă ar relua, în viitor, relația cu Jador.

Fosta vedetă de la Kanal D a mărturisit că nu s-ar împăca niciodată cu Jador, iar între ei poate exista doar o relație de prietenie.

„Posibil…într-o relație de prietenie. Nimic mai mult. Ce a fost, a fost.. S-a dus, viața merge înainte!”, a mărturisit fosta iubită a manelistului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI