Adevărul despre al patrulea copil al lui Victor Socaciu. Cine este Marinuș, de fapt VIDEO

Adevărul despre al patrulea copil al lui Victor Socaciu. Cine este Marinuș, de fapt VIDEO
„Marinuș l-a acceptat din prima și avut o relație foarte caldă cu el”

Pe 27 decembrie 2021 vestea morții folkistului Victor Socaciu lua prin surprindere pe toată lumea. A lăsat în urmă multă durere, dar și amintiri frumoase. Printre aceste amintiri se numără și cele spuse de Marina Almășan, care i-a fost soție timp de 16 ani. Divorțul dintre cei doi avea să vină în 2012, în urma unor infidelități ale regretatului artist. Din căsnicia celor doi a rezultat și un băiat, Victoraș, care astăzi suferă după dispariția tatălui. Dar așa cum a dezvăluit celebra moderatoare TV, mai există cineva care suferă după moartea lui Victor Socaciu, fiica Marinei Almășan, Marina, care a trăit alături de artist de la vârsta de 5 ani, și căruia i-a spus „tată”.

Marina Almășan și Victor Socaciu, 16 ani de amintiri frumoase

În 1996, celebrul Victor Socaciu și la fel de celebra moderatoare TV, Marina Almășan, își uneau destinele. Cei doi au avut o căsnicei de aproape 16 ani, din care a rezultat și un băiețel, Victoraș. Marina Almășan venea în această relație, după o primă căsnicie eșuată, și cu o fiică, pe Marina, astăzi o tânără domnișoară stabilită la Paris.

La momentul decizie de a-și începe relația, micuța Marina avea 5 ani, cu alte cuvinte a crescut sub ochii regretatului Victor Socaciu. Așa cum recunoaște chiar Marina Almășan, micuța i-a spus în toți acești ani „tată”. Din nefericire, în ultima perioadă a relației scandalurile dintre cei doi s-au întețit, ajungându-se la reproșuri, țipete și urlete.

Exact cu câteva luni înainte de a intenta divorțul, Marina Almășan lua decizia de a o muta pe fiica sa, de 21 de ani atunci, departe de ceea ce se întâmpla în locuința sa. De altfel prezentatoarea TV recunoștea acest lucru, la puțin timp după divorț.

„I-am luat o garsonieră amplasată foarte aproape de locuinţa mea. Marina stă acum separat, e liniştită şi se gospodăreşte singură. De fapt, stă cu iubitul ei, acelaşi băiat cu care este împreună din liceu.

Fata mea are 22 de ani, a terminat SNSPA-ul. Plănuieşte să urmeze o a doua facultate, de regie, dar de această dată în străinătate. I-am luat casa pentru a o scuti de scandalurile cu Socaciu.”, declara Marina Almășan.

„Marinuș l-a acceptat din prima și avut o relație foarte caldă cu el”

Pe 30 decembrie, anul trecut, ultima sa soție, Brândușa Simion, cea de a patra, fiul Victoraș, dar și apropiații, l-au condus pe Victor Socaciu pe ultimul drum. Regretatul artist a fost înmormântat în localitatea Cornu de Jos, din județul Prahova.

Deși nu mai aveau o relați bună, Marina Almășan păstrează încă amintiri frumoase din timpul celor 16 ani de căsnicie. Astăzi, într-o postare emoționantă, Marina Almășan a decis să povestească despre un episod din viața sa și a fiicei sale, scriind:

„Am o datorie morală. O precizare care se cere a fi făcută. Acum 10 ani nu numai Victoraș a fost lăsat fără tată, ci și Marinuș, fiica mea cea mare, care a crescut și ea 16 ani lângă Victor, spunându-i “Tati”.. Când m-am “apropiat” de Victor, Marinuș avea 5 ani. Victor a luat-o de la prima vedere lângă sufletul său, iar ea i s-a lipit imediat de el. A fost un soi de “dragoste la prima vedere”.

(…) Mărturisesc că, înainte de a spune “Da” noului meu drum, am fost foarte atentă la relația lui Victor cu fetița mea. I-am studiat foarte multă vreme cu atenție pe amândoi, dându-i lui Victor, fără să știe, mici “teste” la capitolul “Tată”. Marinuș l-a acceptat din prima și avut o relație foarte caldă cu el.”, scrie Marina Almășan despre relația dintre fiica sa și regretatul artist.

Marina Almășan și amintirile emoționante

Așa cum dezvăluie moderatoarea, relația fiicei sale cu regretatul artist a fost una foarte apropiată, nu de puține ori intervenind între mamă și fiică, datorită unor mici conflicte inerente, venite odată cu vârsta adolescenței.

În declarația sa, Marina Almășan mai spune că este convinsă că și fiica ei, stabilită la Paris, suferă după dispariția acestuia. În același timp, își dorește să poată merge alături de ea și de Victoraș, la mormântul regretatului artist și să-i depună o floare.

„Îmi amintesc cum, de multe ori, Victor intervenea împăciuitor, atunci când eu – mama cea severă – mai cădeam în plasa câte unui “conflict între generații” cu fiica mea, devenită adolescentă. Spirit liber, Victor mă certa deseori că sunt foarte pretențioasă și uneori poate exagerat de exigentă cu copiii. În plus, a încurajat întotdeauna relația Marinei cu tatăl său natural…

Deși a surprins-o deja matură, Marina a fost profund marcată de plecarea lui Victor. Și acum 10 ani, dar și acum… I-am trimis, zilele trecute, la Paris, câteva fotografii care să-i reamintească de anii în care era “faţa lui tata”, cum o alinta Victor… Vă deschid ușa sufletului nostru, dezvăluindu-vi-le și vouă… Curând Marina mea va veni în vacanță acasă și îmi doresc să mergem toți 3 la locul unde Victor își doarme somnul fără de sfârșit…”, mai spune Marina Almășan.

Au trecut mai bine de 12 zile de funerariile artistului, iar cei apropiați încă nu se pot obișnui cu ideea dispariției acestuia. Se pare că nici Marina Almășan nu poate să facă asta, poate din acest motiv și această datorie morală publicată pe contul său de Facebook.