De ce este păzit mormântul lui Emi Pian. Ce se întâmplă la un an de la moartea interlopului

De ce este păzit mormântul lui Emi Pian. Ce se întâmplă la un an de la moartea interlopului
De ce este pazit mormantul lui Emi Pian. Ce se intampla la un an de la moartea interlopului

A trecut un an de la moartea interlopului Emi Pian, însă familia și prietenii nu l-au uitat. Mormântul său a devenit loc de pelerinaj pentru admiratori și apropiați, care îl vizitează zilnic.

De ce este păzit mormântul lui Emi Pian

Pe 4 august 2020, Emi Pian a fost omorât de unul dintre membrii unui clan rival, într-un conflict de stradă. Liderul Duduienilor a fost înjunghiat mortal de Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. Astăzi, mormântul lui Emi Pian este vizitat zilnic de prieteni și familie, care au avut grijă să-i amenajeze un loc de veci special.

Îmormântat la cimitirul Tudor Vladimirescu din București, Emi Pian își doarme somnul de veci într-un cavou special, dotat cu ușă din termopan închuiată, la care au acces doar membrii familiei. Peretele exterior al cavoului este decorat cu fotografii ale lui Emi Pian în diverse ipostaze, acoperișul este aurit, iar de jur împrejurul lui stau atârnate flori în ghiveci.

Ce se întâmplă la un an de la moartea interlopului

Zilnic, mormântul lui Emi Pian este supravegheat de angajații cimitirului, care au grijă ca locul să nu fie vandalizat sau distrus. Tot ei sunt cei care udă florile înflorite din ghiveci și fac curat în jurul cavoului.

Zecile de lumânări aprinse pe scara de la intrarea în cavou sunt dovada că apropiații și familia nu l-au uitat pe Florin Mototolea, liderul Duduienilor.

Întreg cavoul arată ca un altar împodobit cu lumânări, flori și poze, ca semn de respect pentru cel care a fost liderul clanului Duduienilor.

Cine a fost Emi Pian

Emi Pian a fost liderul uneia dintre cele mai periculoase grupări mafiote din Capitală: clanul Duduianu.

Ultimul său mesaj  pe rețelele de socializare a fost postat cu puțin timp înainte să fie ucis:

”La multi ani fratioru meu viata mea Draghici ionut vtm” – a scris Pian pe Facebook.

Florin Mototolea a devenit cunoscut, în anul 2019, după ce a călcat un tânăr pe o trecere de pietoni din Sectorul 5 al Capitalei, incident surprins de camerele de supraveghere.

După ce a fost eliberat, liderul Duduienilor a fost întâmpinat cu șampanie, artificii și lăutari chiar în fața Penitenciarului Rahova.

Liderul Duduienilor, înjunghiat mortal

Pe 4 august 2020, Emi Pian a fost omorât de unul dintre membrii unui clan rival, într-un conflict de stradă. Liderul Duduienilor a fost înjunghiat mortal de Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. Cearta ar fi survenit în timpul unui joc de barbut, din cauză că amândoi interlopi ar fi împrumutat cu bani același jucător. Cearta s-a transformat rapid în bătaie, iar Pian a fost omorât.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI