Clanul Duduianu, show total la parastasul de un an de la moartea lui Emi Pian. Ce vor face interlopii

Clanul Duduianu, show total la parastasul de un an de la moartea lui Emi Pian. Ce vor face interlopii
Clanul Duduianu urmărit de ghinion

În urmă cu aproximativ un an de zile, Emi Pian deceda în urma unui conflict de stradă. Liderul celor din Clanul Duduianu era înjunghiat în plină stradă, decesul survenind la câteva ore pe un pat de spital. Au existat multe controverse după eveniment. Acum Clanul Duduianu anunță un parastas de zile mari în casa fostului lor lider.

Clanul Duduianu urmărit de ghinion

În urmă cu un an, într-un cartier rău famat din București, Emi Pian avea să-și găsească sfârșitul. Totul ar fi plecat de la un joc de barbut între Clanul Duduianu și un alt clan rival. După o bătaie pe cinste, Emi Pian era înjunghiat în plină stradă de un rival. Ulterior Pian a fost dus de urgență la spital.

Medicii nu au mai putut face nimic declarând decesul la doar câteva ore de le altercație. Din acel moment Clanul Duduianu parcă a fost urmărit doar de ghinion. Frații lui Emi Pian erau acuzați în mai multe dosare de șantaj și estorcare de bani. În aceste dosare acuzatori sunt maneliști celebri.

La câteva luni de la moartea liderului, părintele grupării interlope, tatăl lui Emi Pian, avea să moară și acesta în pușcărie. În același timp, membrii marcanți din Poliția Română, au fost acuzați de corupție. Scandalul a apărut după celebrele întâlniri la miez de noapte cu cei din Clanul Duduianu.

Se anunță show la parastasul de un an

Au avut multe probleme cei din Clanul Duduianu, după moartea liderului și a tatălui acestuia. Cu toate astea, sursele spun că se anunță paranghelie mare la parastasul de un an pe care-l vor organiza în zilele următoare. Deși în conflict cu unii maneliști, în dosarul de șantaj, se pare că la parastasul de luna viitoare vor fi prezenți în număr mare.

Clanul Duduianu anunță un adevărat spectacol în curtea casei unde a locuit liderul lor. Prntre cei anunțati se pare că va fi și Florin Salam. Doi dintre frații lui Emi Pian, Grațian și Gabriel Pian nu vor participa. Frații au fost trimiși în judecată și sunt arestați. Aceștia sunt acuzați de tentativă de omor împotriva celui care l-a omorât pe Emi Pian, Richard Emanuel poreclit Napi din Clanul Rinu.

Procesul este în curs de desfășurare, capetele de acuzare fiind de omor, în cazul lui Napi și tentativă de omor în cazul celor doi frați Duduianu. Clanul, unul dintre cele mai periculoase și influente clanuri interlope din București, este acum mai slăbit, după decesul celor doi.