Clanul Duduianu, afacere de zile mari. Câți bani au făcut după moartea lui Emi Pian

Clanul Duduianu, afacere de zile mari. Câți bani au făcut după moartea lui Emi Pian

Clanul Duduianu o duce mai bine ca niciodată, chiar dacă au trecut prin încercări dificile.

Clanul Duduianu, afacere de zile mari

Chiar dacă lideri importanți ai clanului au intrat la închisoare, afacerile familiei au înflorit în ultima perioadă.

Elvis Pian, fratele cel mic al lui Emi Pian a vorbit despre cum se simte familia lui.

”Eu, familia mea, frățiorii meu, suntem bine toți și mulțumim lui Dumnezeu pentru tot și dacă ne mai dă, avem putere să le ducem. Dumnezeu nu dă necazuri oamenilor slabi, le dă ăstora care pot să ducă.(…) Problemele astea ale vieții îți dau putere să mergi mai departe. Eu, unul, mă simt mai puternic ca niciodată acum. Am fost și suntem puternici, eu și familia mea”.

Conform unor surse apropiate familiei, Duduienii s-au sfătuit după moartea lui Emi și au decis să aibă grijă în privința afacerilor pe care le au, pentru că au intrat în vizorul Poliției.

 ”După moartea lui Emi Pian, a avut loc un consiliu de familie și s-a discutat despre viitorul acesteia.

Toată lumea aștepta ca Duduienii să cadă. Poliția aștepta să greșim și să ne salte. La acel moment s-a luat decizia ca de acum înainte să se facă doar afaceri legale, cu profit rapid”, spune surse ale familiei Duduianu.

Principala activitate a clanului era importul de mașini second hand din Germania și Franța, ca apoi să le vândă în România. Au făcut bani grei din asta.

Cu toate acestea, ei făcea și activități ilegale, precum împrumuturi cu sume mari pentru dependenții de jocuri de noroc.

Clanul Duduienilor are un nou lider

Noul lider al Duduienilor este fiul lui Emi pian, Aly, în vârstă de 21 de ani, care a preluat deja frâiele conducerii clanului.

”În afara faptului că inima mea e praf. Să moară… dacă nu e praf pe bune, dacă nu merg înainte și nu mă intersează absolut nimic. Și vreau să fiu pe sfert față cum a fost tăicuțul meu. Nu cum a vrut el în întregime, pe sfert să fiu de cum a vrut tăicuțul meu, atât! La ce mod: să fiu lângă frații mei, să am grijă de ei.

De copiii mei, de nepoții mei, de frățiorii mei, de măicuța mea și atât! Sunt distrus, la ce mod: inima mea e praf, să moară…. știi cum e inima mea? Împrăștiată, distrusă definitiv. Dar eu, la modul ăla la care voia tăicuțul meu, așa o să fiu. Și n-am cum să cad în viața mea și o să fiu cum vrea el și inima lui”, a spus Aly la parastasul lui Emi Pian.