De ce Elena Udrea nu își poate vedea fiica deși a revenit în România. Adrian Alexandrov e ferm!

De ce Elena Udrea nu își poate vedea fiica deși a revenit în România. Adrian Alexandrov e ferm!
De ce Elena Udrea nu își poate vedea fiica deși a revenit în România

De ce Elena Udrea nu își poate vedea fiica, deși a revenit în țară. Fostul ministru a primit vizita soțului ei, Adrian Alexandrov, la penitenciarul Târgșor, însă nu și-a văzut fiica. Adrian Alexandrov a spus de ce nu este de acord să aducă fiica să își vadă mama la penitenciar, dar și în ce stare a găsit-o pe Elena Udrea.

De ce Elena Udrea nu își poate vedea fiica deși a revenit în România

Elena Udrea a primit vizita soțului ei, în penitenciarul Târgșor. Adrian Alexandrov a declarat că fostul ministru are încredere că totuși se poate corecta la recurs condamnarea sa, care a fost una abuzivă și că pentru moment ea este bine, rezistă și se pregătește pentru recursul de luni.

„Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a spus soţul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. 

Adrian Alexandrov a mai spus de ce mama nu își poate vedea copilul.

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atâta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a afirmat el.

Un complet de cinci judecători de la Instanța supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casație prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de șase ani pe care a primit-o în dosarul „Gala Bute”.

Fostul ministru, Elena Udrea, a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Ea a fost adusă joi în România, la câteva zile după ce autoritățile judiciare din Bulgaria au decis extrădarea sa. Elena Udrea a fost preluată de o mașină a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la Vama Giurgiu. Joi seară, ea a ajuns la Penitenciarul Târgşor.

Cum este tratată Elena Udrea în penitenciar

Conform stiripesurse.ro, Elena Udrea ar avea parte de un tratament preferențial în penitenciarul unde este încarcerată. Ea ar sta singură în celula numărul 9 a unității, însă șederea acolo ar fi una temporară, mai exact, doar pe durata carantinei și acomodării.

Elena Udrea s-ar bucura de o atenție mai specială în penitenciar. Ea este scoasă cu prioritate la magazin, ar beneficia tot timpul de pază la geamul celulei „pentru a nu fi deranjată de celelalte deținute”, iar paza, în cazul său, ar fi făcută „numai de șefi”, respectiv de eșaloanele superioare ale gardienilor simpli.

S-a mai spus că încă din perioada procedurilor de extrădare din Bulgaria, direcțiunea închisorii ar fi făcut demersuri pentru pregătirea condițiilor de încarcerare pentru Elena Udrea.