Pe ce a dat Adrian Alexandrov 65.000 de euro în timp ce Elena Udrea se află în arest. Ăsta da lux!

Pe ce a dat Adrian Alexandrov 65.000 de euro în timp ce Elena Udrea se află în arest. Ăsta da lux!
Ce și-a cumpărat Adrian Alexandrov de curând?

Adrian Alexandrov trăiește pe picior mare și se pare că își alină dorul de partenera sa cu câteva cadouri. Fostul ministru al Turismului trăiește clipe de coșmar în Bulgaria deja de săptămâni bune, a declarat chiar tatăl copilului ei. În timpul acesta, cel din urmă nu se poate plânge deloc de viața pe care o duce în România. Ce achiziție și-a făcut recent afaceristul? Fanii cuplului au rămas fără cuvinte.

Adrian Alexandrov trăiește pe picior mare: pe ce a dat 65.000 de euro?

Viața Elenei Udrea s-a schimbat din nou. Aceasta a ajuns la închisoare în Bulgaria în urmă cu mai multe săptămâni, iar de atunci trăiește clipe de coșmar departe de familie în condiții pe care nu le-ar fi vrut.

Logodnicul ei însă se pare că nu poate să se plângă deloc de traiul pe care îl duce în România. Adrian Alexandrov tocmai și-a achiziționat o mașină de lux în timpul în care mama copilului ei speră ca lucrurile să se clarifice.

Mai exact, bărbatul și-a cumpărat un exemplar nou de la Tesla, Model 3, care costă între 60.000 și 65.000 de euro. Bărbatul își face poftele fără griji, lucru pe care n-am putea să îl spunem și despre logodnica lui.

Fostul ministru al Turismului este într-o închisoare nu departe de meleaguri. Blonda a avut o înfățișare chiar de Ziua Copilului în procesul de extrădare.

,,Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine”

Cea din urmă s-a plâns în fața magistraților de faptul că este nevoită să meargă la toaletă înconjurată de bărbați, având în vedere că băile din penitenciarul în cauză sunt comune.

De asemenea, femeia i-a rugat pe magistrați să îi permită să își vadă familia. În acele momente, Elena Udrea nu a mai putut rezista și a început să plângă.

„Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu.

Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine. În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest”, a declarat Elena Udrea, în sala de judecată.

,,Este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze”

”În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele.

În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesul pentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat”, a mai spus Udrea.