De ce Denise Rifai se îmbracă la fel în cadrul emisiunii „40 de întrebări”. În sfârșit, s-a aflat motivul! VIDEO

De ce Denise Rifai se îmbracă la fel în cadrul emisiunii „40 de întrebări”. În sfârșit, s-a aflat motivul! VIDEO
Denise Rifai, de la Realitatea TV la Kanal D

Jurnalista Denise Rifai, de la modul dur de a dialoga cu interlocutorii a trecut la modul apăsat, calm, mult mai diplomatic și mai înțepător, iar întrebările de azi par mult mai mature, mai bine conturate și la mai la obiect. Asta se datorează, în principal, și formatului emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, format deja exersat cu succes și de alte posturi TV cu renume. Dar, în afară de construcția întrebărilor și relaționarea cu intervievații emisiunii, a existat un mister asupra ținnutei purtate de jurnalistă în cadrul emisiunii. Recent, însă, Denise Rifai a făcut lumină și asupra acestui aspect, răspunzând unor întrebări legate de acest subiect.

Denise Rifai, de la Realitatea TV la Kanal D

Astăzi cu un public fidel al emisiunii prezentate la Kanal D, Denise Rifai se făcea cunoscută în trecut la Realitatea TV. La acea vreme a avut parte de multe disensiuni cu invitații, mai ales din domeniul politic, în primul rând pentru modul arțăgos de a-și interpela invitații, dar și prin atitudinea, uneori, recalcitrantă și violentă din punct de vedere verbal.

Dar lucrurile aveau să se schimbe, odată cu preluarea cârmei unui nou format de emisiune, mult mai matur și axat pe întrebări clare, documentate din presă, și la obiect. Atitudinea jurnalistei avea să se schimbe și ea, iar astăzi Denie Rifai, cu zâmbetul pe buze, parcă taie mult mai adânc prin întrebările adresate, de cele mai multe ori extrem de intime, indiferent de persoana care se află în fața sa.

„Toți cei care vin la mine, la emisiune, o fac de drag. Pentru că înțeleg cât de frumoasă este această emisiune. O fac pentru că înțeleg că este șansa lor ca cei de acasă să poată să-i cunoască. Pentru că vorbim de oameni pe care-i știe toată România. Dar nimeni nu-i cunoaște, sau sunt foarte puțini cei care-i cunosc, sau au fost puține ocaziile în care au putut să se facă cunoscuți așa cum sunt ei.

Aleg să pun întrebări poate incomode pentru că sunt acele întrebări, apropo de viața fiecărui invitat în parte, ce stau pe buzele tuturor. Eu fac, practic, ceea ce toată România ar face dacă ar avea ocazia și curajul să adreseze acele întrebări. Și nu o fac oricum, ci după ce aprofundez mult timp viața omului respectiv.”, a mărturisit Denise Rifai într-un interviu exclusiv pentru kanald.ro.

Misterul ținutei jurnalistei elucidat

Încă de la prima ediție a emisiunii de la Kanal D, jurnalista a putut fi văzută purtând permanent aceeași ținută. Întrebarea de ce? pare firească, având în vedere că, totuși, este o vedetă TV și ar avea de unde să-și aleagă și alte ținute. Misterul, însă, a planat asupra jurnalistei, dar asta până de curând:

„Această non-culoare, negru, este cea pe care eu o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că ține de formatul 40 de întrebări. Este una dintre chestiile pe care noi le avem la emisiune. Ca eu să nu schimb prea mult și să fiu aceeași în fața invitatului și în fața telespectatorilor. Independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care-l am în față.

Deci eu rămân aceeași, îmbrăcată în negru. Nimic nu se schimbă. Poate doar coafura și bijuteriile.(…) Toată viața am purtat același parfum, în funcție de etapa din viața mea. Sunt o tipă clasică. O tipă conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu. Cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva dacă el te vede la fel, dacă mirosul e același, dacă imaginea este aceeași.”, a dezvăluit Denise Rifai pentru kanald.ro.

Indiferent cum ar fi, actualul format îi pică mănușă, iar invitații, într-o anume măsură, se conformează formatului și răspund la aproape toate întrebările, fără a strâmba din nas. Reamintim că puteți urmări emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” în fiecare duminică seara, de la ora 21:50, pe Kanal D.