20 apr. 2022 | 22:08

Kanal D dă o nouă lovitură pe piața media. Semnează cu o mare vedetă Pro TV

Monden
Kanal D dă o nouă lovitură pe piața media. Semnează cu o mare vedetă Pro TV
Ce mare vedetă a semnat cu Kanal D

Tudor Chirilă ar fi rămas fără job-ul de la „Vocea României”, după ce artistul a avut mai multe ieșiri pe care producătorii le-au considerat de neiertat. Cu toate acestea, se pare că primăvara a început bine pentru Tudor Chirilă, având un nou început la Kanal D.

Din ce emisiune va face parte Tudor Chirilă

Tudor Chirilă se află într-o perioadă bună din viață. Teatrele s-au deschis, iar artistul a primit o nouă ofertă de la Kanal D, după ce, spun unii, ar fi trebui să plece de la „Vocea României”, emisiune difuzată pe ProTv, din cauza tensiunilor dintre el și Irina Rimes, o altă jurată, dar și din cauza atitudinii sale mai rebele.

În tot acest timp în care nu a apărut pe micile ecrane, Tudor Chirilă și-a ținut la curent fanii cu ce face, pe rețelele de socializare. Acesta a repetat pentru o piesă de teatru în care joacă singur mai multe personaje, alături de Iarina Demian, celebra și apreciată regizoare, care este și mama lui. Tudor Chirilă ar participa la o emisiune-concurs muzicală, însă formatul acesteia este încă în lucru.

„Tudor Chirilă ar fi una dintre vedetele principale ale show-lui, care ar vrea să «dea pe spate» atât «Vocea României», de la Pro TV, cât și «X Factor», de la Antena 1”, potrivit cancan.ro.

Dan Negru, despre noua emisiune „Jocul Cuvintelor”

După ce a lucrat timp de 22 de ani la Antena 1, Dan Negru a bătut palma cu Kanal D, fiind prezentatorul emisiunii „Jocul Cuvintelor”. Este vorba despre un nou concurs-quiz care va testa vocabularul vedetelor.

„Va fi un altfel de show, un altfel de spectacol, mai ales, cu altfel de concurenți. O să descoperiți altfel de oameni în acest show, este o premieră pentru televiziunea din România. Nu ne interesează dacă știu să cânte, să danseze, dacă știu să gătească fasole bătută; nimic din toate astea. Aici, la Jocul cuvintelor, contează doar ce ai în cap!’, a spus Dan Negru.

Emisiunea va fi difuzată pe micile ecrane de trei ori pe săptămână, de miercuri până vineri, începând cu orele 22:30. De asemenea, pe lângă invitații care vor fi pe platourile de filmare, la emisiune vor putea participa și telespectatorii, pentru a-și testa spontaneitatea și vocabularul.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro