30 iul. 2019 | 11:35

De ce boală suferea actrița Florina Cercel. Blestemul care a urmărit-o toată viața

Știri generale
De ce boală suferea actrița Florina Cercel. Blestemul care a urmărit-o toată viața
De ce nu a avut Florina Cercel copii

La 76 de ani, actrița Florina Cercel a fost răpusă de o boală nemiloasă. Apropiații artistei spun că aceasta nu se simțea bine în ultima vreme, însă cu toate astea ea a preferat să fie discretă în ceea ce privește situația ei medicală. Actrița s-a confruntat cu aceleași probleme medicale, pe care le-a avut și primul ei soț, marea ei iubire, care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 47 de ani.

Florina Cercel, discretă cu problemele ei

Fire discretă, actrița Florina Cercel se lupta cu o nemiloasă boală, însă s-a ferit să-și facă publice problemele de sănătate. Este vorba de aceeași boală, care l-a răpus și pe primul ei soț, pe când aceasta avea doar 29 de ani.  Ca o ironie a sorții, și primul soț al Florinei s-a stins tot din cauza cancerului pulmonar. „Florina Cercel se lupta cu o boală extrem de cruntă. Nu s-a simțit bine în ultimele luni, dar a jucat până în ultima clipă. A fost foarte discretă cu suferința asta” , a spus Ion Caramitru, la Digi24.

Teatrul Național: „Țuca’ ne părăsește azi”

Echipa Teatrului Național din București anunță cu adâncă durere că astăzi se desparte de marea actriță FLORINA CERCEL. După mai bine de 45 de ani de carieră pe scena Naționalului, „Țuca’ ne părăsește azi, lăsându-ne tot mai triști, lipsiți de prezența sa impunătoare, de forța și de talentul său incontestabil, de farmecul atâtor roluri memorabile, de dăruirea sa remarcabilă în fiecare apariție scenică. Vom reveni cu amănunte despre ceremonia funerară. Dumnezeu să o aibă în paza Sa! Rămas bun, Florina Cercel!‘, se arată în mesajul TNB.

În urma anunțului morții artistei, tot mai multe persoane și-au exprimat condoleanțele. „Offff…Doamne, a murit Florina Cercel!Dumnezeu să o aibă în pază!”, a scris Armand Calotă, pe facebook. „Doamne… Dumnezeu să o odihnească în pace!„, a scris și Paula Chirilă.