De ce au stat Meghan Markle și Prințul Harry doar pe rândul al doilea la înmormântarea Reginei. S-a aflat acum

De ce au stat Meghan Markle și Prințul Harry doar pe rândul al doilea la înmormântarea Reginei. S-a aflat acum
De ce au stat Meghan Markle și Prințul Harry doar pe rândul al doilea la înmormântarea Reginei.

De ce au stat Meghan Markle și Prințul Harry doar pe rândul al doilea la înmormântarea Reginei. Ducii de Sussex au fost poziționați în spatele regelui, iar acum s-a aflat motivul.

Locurile ocupate de membrii familiei regale la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a

Membrii familiei regale s-au reunit la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, care a murit la vârsta de 96 de ani, după șapte decenii pe tronul Marii Britanii. Însă mulți privitori la ampla ceremonie care s-a desfășurat la Westminster Abbey au observat faptul că, în timpul ceremoniei, nepotul regretatului monarh, Prințul Harry, și soția sa Meghan Markle, au fost așezați în al doilea rând.

Pe primul rând au stat regele Carol al III-lea și soția sa, Camilla, regina consoartă, celor doi alăturându-li-se și fiica reginei, Prințesa Anne, cu soțul ei, Sir Tim Laurence, și fiii săi, Prințul Andrew și Prințul Edward, precum și soția Prințului Edward, Sophie.

Apoi, copiii reginei și partenerilor, lor li s-au alăturat, tot pe primul rând, și prințul și prințesa de Wales, alături de doi dintre cei trei copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte. Primul rând a fost completat și de Peter Phillips și Zara Tindall.

De ce au stat Meghan Markle și Prințul Harry pe rândul al doilea

Pe al doilea rând însă, chiar în spatele tatălui său, regele Charles, se afla Prințul Harry, îmbrăcat într-un costum și purtând medaliile militare, alături de soția sa, Meghan Markle.

Ducilor de Sussex li s-au alăturat, pe al doilea rând, și verișoarele lui Harry, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, alături de soții lor, Edoardo Mapelli Mozzi și Jack Brooksbank, și de mama lor, Sarah Ferguson. Tot pe al doilea rând au stat și copiii prințului Edward, Lady Louise Windsor și fratele ei, James, vicontele Severn.

Pe rețelele sociale, locurile ocupate la ceremonie de către membrii familiei regale au reprezentat un amplu subiect de dezbatere. Cei mai mulți internauți s-au întrebat de ce Harry nu a fost așezat alături de fratele său mai mare, William, în primul rând.

Iar aranjamentele create au dat mult de gândit și după finalizarea funeraliilor. La o privire mai atentă, se pare că nepoții Reginei au fost așezați în ordinea aproximativă a vârstei lor. În timp ce William, în calitate de nou moștenitor, a ocupat un loc înaintea verilor săi mai mari, Peter și Zara, restul familiei pare să fi fost așezată în ordinea datelor de naștere.

Amintim că, în ciuda faptului că Meghan și Harry și-au părăsit rolurile de membri ai Familiei Regale în anul 2020, cei doi rămân Ducele și Ducesa de Sussex, titlurile lor rămânând neschimbate. Atunci când cuplul a decis să părăsească Familia Regală, cuplul a încetat să mai folosească titlurile de altețe regale, dar le păstrează în continuare.