De ce au divorțat, de fapt, Adrian Mutu și Alexandra Dinu. Adevăratul motiv s-a aflat după 18 ani

De ce au divorțat, de fapt, Adrian Mutu și Alexandra Dinu. Adevăratul motiv s-a aflat după 18 ani
De ce au divorțat, de fapt, Adrian Mutu și Alexandra Dinu.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți vreme de doi ani, între 2001 și 2003. Cei doi au un fiu pe nume Mario, acum în vârstă de 19 ani.

De ce au divorțat, de fapt, Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă. Povestea lor a început pe când Adrian Mutu avea 21 de ani. El s-a îndrăgostit iremediabil de Alexandra Dinu, pe atunci la vârsta de 19 ani, când aceasta venise să îi ia un interviu. Cei doi s-au căsătorit repede, dar căsnicia lor nu avea să dureze decât doi ani. Adrian Mutu a fost invitat în podcastul Acasă la Măruță, unde a vorbit de prima sa soție.

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut.

Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte. A fost o relație scurtă, cred că aproape 3 ani a ținut. Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi.

Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți.

Ce a dezvăluit Adrian Mutu despre Alexandra Dinu

Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece.

Acum vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Și Alexandra are viața ei, are o nouă relație, e fericită, e ok, sper și ea să facă pasul a doua oară, cât mai curând.

Spre fericirea ei spun asta, nu știu dacă va mai fi mamă, pentru că nu o văd așa convinsă și are și ea spre 41 de ani acum. Nu știu dacă va mai face copii, întrebați-o pe ea. A avut grijă de Mario, i-a dat o educație bună, și-a făcut treaba, ca să zic așa. Acum, probabil a venit și timpul să se gândească puțin la ea”, a spus Adrian Mutu, în podcast-ul „Acasă la Măruță”.