Propunerea pe care Bianca Drăgușanu a primit-o din partea lui Cătălin Măruță: ‘Dacă mă plătești bine, o fac’

Propunerea pe care Bianca Drăgușanu a primit-o din partea lui Cătălin Măruță: ‘Dacă mă plătești bine, o fac’
Cătălin Măruță, propunere pentru Bianca Drăgușanu. Cum a reacționat vedeta?

Bianca Drăgușanu a primit o propunere din partea lui Cătălin Măruță. Celebra fostă prezentatoare de televiziune a spus că ar face asta doar dacă ar fi bine plătită pentru gest. Despre ce este vorba?

Cătălin Măruță, propunere pentru Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a acceptat invitația la emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a povestit despre parcursul său în televiziune și despre talentele care au recomandat-o până în acest punct. Femeia este una din cele mai discutate și controversate personaje din lumea mondenă din România.

Deși mulți o critică pentru felul său de a fi, ea susține că este foarte fericită și mulțumită de lucrurile pe care le-a făcut până acum. Moderatorul emisiunii i-a ridicat la fileu o provocare, îndemnat mai mult de câțiva telespectatori care îi trimiteau în timp real mesaje pe pagina oficială a show-ului. Mulți dintre români sunt curioși cum arată vedeta fără pic de machiaj. 

‘Ce zici dacă vii odată la TV să te demachezi, live?’, a întrebat-o prezentatorul pe blondină.

„Dacă mă plătești bine, o fac, dar nu o să fac nimic gratis ca să demonstrez ceva cuiva. Am mai făcut asta în urmă cu mult timp la o emisiune. Eu sunt frumoasă oricum. Nu am nici gene, mi-am aplicat doar acum, dar le dau jos”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Amintim că în urmă cu mulți ani blondina a mai făcut acest gest în cadrul emisiunii WowBizz, când le-a dat peste nas răutăcioșilor care spuneau că make-up-ul o salvează și că este de nerecunoscut fără diverse artificii.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update.”

Fosta soție a lui Victor Slav este considerată regina operațiilor estetice. Blondina a recunoscut că o să continue să-și facă ce modificări dorește pentru că pentru ea imaginea contează foarte mult. De asemenea, aceasta a subliniat că nu a exagerat cu nimic așa cum spun grile rele.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie. Eu sunt Bianca Drăgușanu.

Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea ‘Teo Show’.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI