Cântăreaţa celebră pe care Adrian Mutu nu a reuşit să o cucerească: “Acum regret”

Cântăreaţa celebră pe care Adrian Mutu nu a reuşit să o cucerească: “Acum regret”
Cantareata din Romania care l-a refuzat pe Adrian Mutu

Adrian Mutu este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști români din toate timpurile. Fostul atacant al echipei naționale de fotbal a anilor 2000 nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Faima îl precedă, iar pe lângă reușitele extraordinare pe plan profesional, Adi Mutu a fost dintotdeauna și un adevărat cuceritor, iubindu-se cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Cine este artista din România care l-a refuzat pe Adrian Mutu

S-a căsătorit de 3 ori și are patru copii, dar puțini sunt cei care știu că Briliantul i-a făcut avansuri uneia dintre cele mai cunoscute cântărețe autohtone. Adrian Mutu a avut dintotdeauna un mare succes la femei, fiind un fotbalist talentat, galant și extrem de atent cu reprezentantele sexului frumos.

Fostul antrenor al naționale U21 a României a curtat-o pe celebra cântăreață Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy. Invitată de curând la rubrica sosurilor iuți și a întrebărilor indiscrete puse de Cătălin Măruță, Julia i-a mărturisit soțului Andrei că l-a refuzat acum mulți ani pe Adi Mutu.

„Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el. E un om extraordinar. Voia și el să mă cunoască. Apoi a luat avânt cariera lui. Eram roșcată atunci, eram foarte atractivă pentru mulți bărbați, să zic așa, din showbiz. Mie mi-a plăcut, totuși, că l-am refuzat. L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama!?”, a declarat Julia Chelaru la emisiunea La Măruță de la PRO TV.

Julia Chelaru a fost în depresie după divorțul de Bogdan Jianu

Julia Chelaru a trecut printr-o transformare uluitoare. Frumoasa blondină a pierdut lupta cu kilogramele și nu mai seamănă cu focoasa cântăreață care făcea furori în anii 2000 alături de trupa Exotic, împreună cu Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu.

Celebra cântăreață a trecut prin multe cumpene în viață, dar de fiecare dată și-a revenit, fiind mai puternică decât niciodată. În 2016, Julia a divorțat de soțul ei Bogdan Jianu, suferință care a aruncat-o în brațele depresiei.

Cu ajutorul prietenilor, familiei și a oamenilor dragi, fosta roșcată din Exotic a trecut peste toate greutățile, punându-se din nou pe picioare. Între timp, Bogdan Jianu s-a căsătorit cu fosta campioană olimpică la gimnastică Cătălina Ponor.

Julia Chelaru și-a găsit alinarea în brațele iubitului ei John, dar povestea lor de dragoste nu a durat mai mult de 2 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI