De ce are Andra burtică tot timpul, de fapt. Vedeta a elucidat misterul și a spulberat zvonurile unei noi sarcini

De ce are Andra burtică tot timpul, de fapt. Vedeta a elucidat misterul și a spulberat zvonurile unei noi sarcini
Andra Măruță a spus totul. De ce are mereu burtică, de fapt

Andra a dat cărțile pe față! S-a zvonit că vedeta este din nou însărcinată, dar nici vorbă de așa ceva! Soția lui Cătălin Măruță a decis să spună adevărul și să dezvăluie motivul pentru care are tot timpul burtică. Spre surprinderea tuturor, nu are legătură cu sarcina.

Andra Măruță a spus adevărul. De ce are burtică tot timpul

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu extrem de apreciat, așa că nu este de mirare faptul că mulți fani își doresc ca aceștia să mai fac un copil. Admiratorii vedetelor au observat că Andra are burtică, așa că au sperat la un nou bebeluș.

Totuși, adevărul este altul! Vedeta s-a decis să le spună tuturor ce se întâmplă cu silueta sa, de fapt. Ținând cont că multe persoane au fost forțate să stea în casă pentru câteva luni în pandemie și să își găsească diferite activități pentru a rămâne ocupate, Andra s-a îndreptat către gătit.

Andra Măruță, din nou însărcinată? Vedeta s-a decis să spulbere misterul

Vedeta are doi micuți ce îi fac frumoase zilele, așa că nu le poate refuza orice plăcere culinară. Andra Măruță este o adevărată gurmandă, așa că poftește, din când în când, la câte ceva bun făcut chiar la ea în locuință.

„Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu.

Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.”, a spus Andra într-o emisiune TV.

Andra Măruță: ‘Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată’

Cu acestea fiind spuse, Andra le-a dezvăluit fanilor că a acumulat câteva kilograme, așa că ele s-au pus chiar în zona abdomenului, de aici și întrebările cu privire la o altă sarcină. Fanii pot să stea liniștiți, căci vedeta nu ar ascunde nimic dacă ar aduce pe lume un al treilea copil!

„Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat.

Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată.

Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă.”, a adăugat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI