Ce dietă are Andra. Soția lui Cătălin Măruță s-a apucat de slăbit

Pandemia și-a pus amprenta asupra fizicului Andrei, motiv pentru care artista s-a pus serios pe slăbit. Dar iată ce dietă a adoptat artista, ca să ajungă la forma fizică dorită.

Ce dietă are Andra

Andra a mărturisit că pandemia de coronavirus nu a făcut-o doar să stea în casă, ci să consume și alimente nesănătoase, responsabile pentru kilogramele în plus.

Dar acum, artista s-a decis să slăbească, astfel că a adoptat deja o dietă. Frumoasa cântăreață le-a mărturisit fanilor ei de pe Instagram ce anume trebuie să facă ca să dea jos kilogramele în plus: sport și dietă.

”Am reînceput sportul acasă, am început dieta, mai multă apă mai puțină mâncare, dar am mese regulate.”, le-a spus Andra fanilor săi de pe Instagram.

Deoarece acumulase câteva kilograme în plus, mulți fani au crezut că soția lui Cătălin Măruță e iar gravidă, fapt pe care aceasta l-a tot negat. Iar pentru ca aceste speculații să dispară, artista s-a decis să slăbească, dar a recunoscut că este o fire pofticioasă când vine vorba de mâncare.

Cât vrea să slăbească Andra

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.”, a mai spus Andra.

De altfel, una dintre regulile casei este legată de alimentație. Artista nu le dă voie copiilor ei, David și Eva, să mănânce dulciuri din comerț, ci doar dintre cele făcute în casă. De altfel, poftele din timpul pandemiei s-au văzut și pe silueta artistei, a recunoscut aceasta.

”Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin! El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult! În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile”, a spus Andra.

Andra este una dintre cele mai bune voci din România. Este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, iar împreună au doi copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI