Andra, prima declarație după ce Pepe i-a pus mâna pe burtică. Vine sau nu barza?

Andra, prima declarație după ce Pepe i-a pus mâna pe burtică. Vine sau nu barza?
Andra, prima declarație despre posibila sarcină. Va fi sau nu mămică de trei?

Andra a clarificat toate zvonurile cum că ar fi însărcinată pentru a treia oară. Vine sau nu un alt membru al familiei Măruță? Ce a spus cântăreața despre detaliul pe care Pepe l-a lăsat la iveală?

Andra clarifică toate zvonurile! Este sau nu însărcinată pentru a treia oară?

Vâlvă mare în showbiz după petrecerea bombă dată în cinstea Andrei care tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani. Fanii au întrebat-o imediat dacă este sau nu însărcinată, pentru că gestul lui Pepe nici că avea să treacă ușor de privirile agere ale celor care o urmăresc pe cântăreață pe rețelele de socializare. Soțul Ralucăi Pastramă a reușit cu doar un mic detaliu să pună pe jar tot internetul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Va multumesc pentru mesaje! Va iubesc!♥️ #34

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

Andra s-a pozat la un loc amenajat special în curtea sa alături de două persoane care-i sunt foarte dragi – Pepe și soția lui. În timp ce bruneta o pupa cu patos pe solistă, Pepe și-a așezat blând mâna pe abdomenul nașei, gestul fiind interpretat ca fiind marea veste – al treilea membru al familiei Măruță prezent și el la petrecere. Speculațiile au tot curs, iar Andra a reușit în cele din urmă să răspundă tututror mesajelor, lămurindu-i că totul a fost doar o glumă nevinovată din partea finului său.

Andra nu este însărcinată
Andra nu este din nou însărcinată. Artista a clarificat situația

„Răspund eu! E ok?”

„Andra, ai ceva să ne spui?”; „Vine barza?”; „Cumva un cadou cu ochi pe drum?”; „E gravidă Andra?”, au fost câteva dintre nelămuririle admiratorilor. „Răspund eu! E ok? Nu vine!!!! A făcut Pepe o gluma şi am şi mâncat mult la ziua mea”, a răspuns soția prezentatorului de televiziune de la Pro TV.

Amintim că iubitul fost jurat de la Vocea României a împlinit 34 de ani, motiv pentru care a organizat o petrecere în weekend chiar în curtea casei sale. Prezenți au fost soțul, copiii, câteva rude și prietenii apropiați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI