19 sept. 2024 | 17:56

Gemenii dispăruți din Târgu Jiu au fost găsiți. Sunt în afara oricărui pericol, alături de părinți

News
Gemenii dispăruți din Târgu Jiu au fost găsiți. Sunt în afara oricărui pericol, alături de părinți
De ce ar fi plecat de acasă gemenii din Târgu Jiu. Sunt dispăruți de două zile. Primele declarații ale mamei

Marian și Gheorghe Țăbuși, gemenii de 15 ani din Târgu Jiu care au dispărut de acasă, sunt căutați de câteva zile de poliție și de rude. La 48 de ore de la dispariție, mama lor a făcut câteva declarații despre plecarea copiilor de acasă.

Update Gemenii dispăruți din Târgu Jiu au fost găsiți!

Din informațiile de utimă oră, gemenii dispăruți din Târgu Jiu au fost găsiți, la 48 de ore de la declanșarea căutărilor. Conform uneia dintre persoanele care au participat la căutări, cei doi ar fi fost descoperiți și se află în afara oricărui pericol. La ora la care scriem, gemenii se află deja alături de familia lor.

„Gemenii au fost găsiți,sunt cu părinții lor ! Distribuiți vă rog frumos !”, a scris pe Facebook persoana care a participat la căutarea celor doi.

Gemenii din Târgu Jiu, conflict cu tatăl lor înainte de a pleca de acasă

Au trecut trei zile de când familia gemenilor din Târgu Jiu a semnalat dispariția acestora. Băieții în vârstă de 15 ani au plecat dimineața la școală și nu s-au mai întors acasă după cursuri, iar poliția și rudele îi caută. Din primele informații, se pare că adolescenții ar fi plecat de acasă voluntar, iar mama lor le-a spus polițiștilor că băieții au avut un conflict cu tatăl lor, cu o seară înainte de dispariție.

”Lor le intrau pe carduri bursa și alocația, am zis să aibă și ei bănuții lor, să îi strângă. Soțul a găsit pe telefon o tranzacție de 50 lei la un joc online și i-a întrebat: ‘Tati, ați început să băgați bani la jocuri? Mâine se duce mama la bancă să scoată extrasul de cont să vadă tranzacțiile’. I-a certat. Duminică s-a întâmplat asta. Nu pot spune că au plecat din senin. Noi am fost în străinătate, iar până în clasa a VI-a, ei au crescut cu bunica, au fost răsfățați și trebuia să ne impunem, dar au avut mai multă libertate cu noi”, a declarat mama băieților, Mihaela Țăbuși, potrivit cancan.ro.

De ce ar fi plecat de acasă gemenii din Târgu Jiu. Sunt dispăruți de două zile. Primele declarații ale mamei

Gemenii, alături de părinții lor

Au luat bani din casă

Mama băieților a mai spus că aceștia au luat de acasă o sumă considerabilă de bani înainte de a dispărea. Băieții ar fi urcat într-un tren care i-a dus la Craiova. Acolo ar fi scos cartela din telefon și ar fi cumpărat alta, astfel că părinții nu au mai putut nici să îi sune.

”Au luat cu ei o sumă foarte mare de bani și au plecat. Cardurile lor erau la mine. Până acum, nu mi-au lipsit nici 10 bani din geantă. Știm doar că au urcat în trenul spre Craiova, își luaseră bilet până la Turburea. I-a văzut, însă, cineva că au coborât la Craiova. Și-au scos cartela din telefon și am înțeles că au fost văzuți pe camere că și-au cumpărat altă cartelă de la un chioșc din gara Craiova”, a mai spus mama băieților.

”La școală nu au fost nici genii, dar au avut medii de 9.38, cu diferență de câteva sutimi între ei. Nu s-au lăsat de carte, să zici că nu au învățat carte și au luat-o pe căi greșite. Ne-a zis un coleg că vorbeau pe un grup cu cineva poreclit ‘Cuțitarul’”, a mai declarat femeia.

Persoanele care i-au văzut sau știu ceva despre ei trebuie să ia legătura cu autoritățile, fie prin telefon, la numărul 112, fie mergând la cea mai apropiată secție de poliție.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro