De ce Anca Țurcașiu este singură la doi ani de la divorț. Artista a mărturisit de ce se sperie bărbații de ea

De ce Anca Țurcașiu este singură la doi ani de la divorț. Artista a mărturisit de ce se sperie bărbații de ea
Motivul pentru care Anca Țurcașiu este încă singură.

Anca Țurcașiu este și acum singură, deși au trecut doi ani de la divorț. Artista le-a mărturisit fanilor faptul că s-a vindecat după divorțul neașteptat de soțul ei și că acum se bucură de fiecare moment al vieții. Celebra cântăreață le-a mai spus recent celor care o iubesc faptul că bărbații se sperie de ea, motiv pentru care îi este dificil să înceapă o nouă poveste de dragoste. Iată declarațiile surprinzătoare ale artistei!

Anca Țurcașiu este încă singură: de ce bărbații se sperie de ea?

Anca Țurcașiu a șocat pe toată lumea cu anunțul divorțului. Nimeni nu se aștepta ca mariajul ei să se termine, mai cu seamă că nu s-a știut despre problemele apărute în căsnicia vedetei. Fostul soț al acesteia și-a refăcut viața rapid, dar ea este încă singură. Celebra cântăreață a făcut dezvăluiri despre viața amoroasă după separarea de tatăl băiatului ei.

Actrița a început o nouă viață după ce s-a despărțit de medicul Cristian Georgescu și încearcă să trăiască din plin și să se bucure de tot ce o înconjoară. Au existat multe speculații privind o posibilă poveste de amor, dar șatena a recunoscut că mulți dintre bărbați nu au curaj să o curteze, motiv pentru care este încă singură.

Actrița a subliniat că mulți din cei care se apropie de ea sunt foarte timizi pentru că aceasta este un nume foarte cunoscut în România și au în prim-plan cariera sa impresionantă. Din păcate, reușitele pe plan profesional îi dau pe mulți înapoi atunci când vine vorba despre cucerit.

,,Foarte rar bărbații îndrăznesc”

,,Nu, să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii.

Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu. Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel.

Consider că sunt un om absolut normal. Noi ne raportăm la cei mai importanți bărbați din viața unei femei. Pentru mine sunt bunicul și tatăl, de la care am învățat niște lucruri.”, a mărturisit ea, pentru viva.ro.