De ce a renunţat Micutzu la teatru. Actorul a recunoscut direct: „Am pierdut foarte multe lucruri”

De ce a renunţat Micutzu la teatru. Actorul a recunoscut direct: „Am pierdut foarte multe lucruri”
Motivul pentru care Micutzu a renunțat la teatru.

Majoritatea fanilor lui Micutzu erau curioși de alegerile sale în dreptul carierei. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului de ce acesta a ales să renunțe la teatru, mai cu seamă că fanii lui consideră că are talent și ar fi putut fi chiar un actor de excepție. Artistul a recunoscut de ce a făcut asta. „Am pierdut foarte multe lucruri. Eu așa tratez viața, într-un mod serios”, a subliniat celebrul comediant. Iată declarațiile sale!

Motivul pentru care Micutzu a renunțat la teatru: ,,am pierdut foarte multe lucruri”

Cosmin Nedelcu este cunoscut deja publicului larg de ani buni. Lumea îl știe sub numele de Micutzu de la spectacolele de stand-up comedy, dar și din filme sau seriale de comedie din România. Cu toate astea, el este un actor complex care a debutat în câteva spectacole valoroase. Acesta este un personaj discret și vorbește rar despre alegerile făcute în viață. Cel din urmă a discutat acum despre carieră și prima sa pasiune: teatrul.

Bărbatul și-a terminat studiile la UNATC, iar încă din timpul facultății s-a simțit atras de public și de comunicarea cu oamenii. Vedeta a recunoscut că nu a mai jucat pe scenă și a pus punct în urmă cu ceva timp vieții de teatru pentru a se ocupa de stand-up comedy. El a subliniat că în aceste momente se axează pe stand-up și film.

„N-am mai jucat teatru pentru că am pus punct la un moment dat când a trebuit să mă ocup de stand-up comedy și am ales stand-up-ul în detrimetrul teatrului. Deocamdată mă axez pe stand-up și film. Teatru deocamdată nu”, a povestit Cosmin Nedelcu pentru ego.ro.

„Întotdeauna mi-a plăcut teatrul și încă rămâne o mare iubire profesională”

Chiar dacă ar putea să găsească timp între proiectele de bază, acesta nu s-ar mai încumeta să accepte să joace într-o piesă de teatru. El consideră că anii de pauză își vor spune cuvântul clar într-un astfel de moment.

„Întotdeauna mi-a plăcut teatrul și încă rămâne o mare iubire profesională, doar că e nevoie, cred eu, de foarte mult exercițiu și de foarte multe lucruri pe care trebuie să le recuperez pentru că le-am pierdut în timpul anilor. Probabil pentru că eu sunt un om serios.

Așa fac și stand-up, fac serios, eu așa tratez viața, într-un mod serios și câteodată se întâmplă să fac și mișto-uri”, a mai povestit actorul, cu mențiunea că i-ar plăcea să apară într-un film de groază sau un film psihologic.