14 apr. 2022 | 22:12

Micutzu și Loredana, împreună la Antena 1. În ce emisiune nouă vor apărea

Monden
Micutzu și Loredana, împreună la Antena 1. În ce emisiune nouă vor apărea
Micutzu și Loredana, împreună la Antena 1.

Micutzu și Loredana vor apărea împreună la o nouă emisiune care se va difuza la Antena 1. Aceasta este o nouă încercare a postului de televiziune, după ce emisiunea Stand Up Revolution nu s-a mai difuzat. Astfel, postul a anunțat un nou proiect care abordează comedia și în care sunt implicate mai multe vedete din stand-up.

Micutzu și Loredana, împreună la Antena 1

Antena 1 anunță proiectul „România are Roast”, asta după ce emisiunea Stand Up Revolution nu s-a mai difuzat. Nume ale genului de comedie precum Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frânculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea şi Teo Ioniţă sunt implicate în acest nou proiect.

Formatul emisiunii are două echipe moderate de Micutzu. Acestea se luptă pentru a cuceri regiunile României, dar și premiul de 10.000 de lei al fiecărei ediții. Loredana și invitații săi vor asigura muzica ce va uni toate regiunile. Astfel că pe lângă momente de comedie, show-ul se va concentra și pe tradiții necunoscute și muzica tradițională din fiecare zonă. Loredana Groza, Taraful Agurida și invitații vor face show live în fiecare ediție, în funcție de zona geografică abordată.

„Spre deosebire de alte emisiuni unde am fost jurat, România are Roast îmi dă ocazia să comunic muzical, iar acest lucru este incitant şi provocator în acelaşi timp.

Vor fi momente artistice inedite şi duete neaşteptate care vor străbate toate zonele geografice româneşti şi toate stilurile muzicale. În fiecare emisiune voi cânta alături de invitaţi unul şi unul, iar publicul va fi surprins de combinaţiile pe care le voi face”, a spus Loredana.

Micutzu spune că este prima dată când prezintă singur o emisiune:

„Este pentru prima dată când prezint singur o emisiune şi pot spune că este o experienţă foarte interesantă. Îmi place că lucrez cu prieteni şi cunoştinţe”, a declarat Micutzu.

Cele două echipe, și anume Pârşii Circumspecţi şi Marmotele vesele, conduse de către Cosmin Natanticu şi Cătălin Bordea, străbat țara și vor afla glume care au la bază chiar regiunile vizitate.

Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea

Din echipa Pârșii circumspecți fac parte Cosmin Natanticu, alături de Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco şi Dan Frânculescu, iar din echipa Marmotele vesele, condusă de Cătălin Bordea, fac parte: Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu şi Teo Ioniţă.

„Pe parcursul deplasării prin ţară, noi nu am ştiut niciodată ce urma să ni se întâmple şi probele primite ne-au surprins constant. După etapa deplasării au urmat filmările roast-urilor din platou, iar aici publicul prezent a fost singurul care a votat echipa pe care o considerau cea mai amuzantă”, a declarat Cosmin Natanticu, căpitanul echipei Pârşii circumspecţi, în timp ce Cătălin Bordea, căpitanul echipei Marmotele vesele, a spus:

„Echipa mă ridică de fiecare dată pe culmi neaşteptate. Noi toţi suntem colegi şi nu mă consider căpitan, însă cineva trebuia să poarte şi această titulatură.

În călătoria noastră prin ţară ne-am simţit ca atunci când mergeam în tabără cu clasa, am avut şansa să fim iar copii şi ne-am distrat. Telespectatorii vor vedea roast-uri, scheciuri şi momente de improvizaţie bazate pe experienţele noastre de prin ţară.”, a spus acesta.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro