De ce a rămas Adela Popescu singură acasă. Radu Vâlcan a plecat alături de copii

De ce a rămas Adela Popescu singură acasă. Radu Vâlcan a plecat alături de copii
Adela Popescu, surpriză șocantă pentru soțul său

Încă puțin și Adela Popescu va naște cel de-al treilea băiețel. Fanii au observat că frumoasa blondină a rămas singură acasă, fără soțul și fiii ei. Unde a plecat Radu Vâlcan, împreună cu Alexandru și Andrei. Reacția viitoarei mămici a fost senzațională.

De ce a rămas Adela Popescu singură acasă

Nu doar Gina Pistol și Smiley se bucură de fericirea de a fi părinți anul acesta. Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au doar câteva luni până când îl vor întâmpina pe bebe numărul trei, iar fanii lor sunt entuziasmați să afle ce nume va purta băiețelul cuplului. Deși prezentatoarea de la Vorbește Lumea și chipeșul ei soț nu au dezvăluit, încă, numele bebelușul care crește în pântecul blondinei, știm sigur că va fi un prenume românesc care va începe cu litera A, precum numele celorlalți doi băieți ai Adelei și ai lui Radu, Alexandru și Andrei.

Însărcinată pentru a treia oară, Adela Popescu este, probabil, cea mai răsfățată gravidă din showbizul românesc. Soțul ei Radu Vâlcan o iubește mai presus de orice și nu se sfiește, nicio clipă, în a-și exprima sentimentele, în mod public, față de mama copiilor săi. Și pentru că știe cât de important este ca o femeie să aibă timp și pentru ea, prezentatorul de la Insula Iubirii și-a luat băieții și au plecat la munte, lăsând-o pe Adela Popescu singură acasă, câteva zile, pentru a se relaxa și a se bucura de puțin timp în liniște.

„Eu – acasă la un smoothie, băieții – pe pârtie la un ski”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Cum se va numi al treilea copil al Adelei Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan își vor întâmpina cel de-al treilea fiu în luna mai, iar pregătirile sunt deja în toi. Vedeta arată senzațional, gravidă în șapte luni fiind. Oare datorită dragostei? E foarte posibil, având în vedere că ea și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton, de mai bine de 10 ani de zile.

Cei doi actori s-au cunoscut, în 2010, pe platourile de filmare de la telenovela românescă „Iubire și Onoare”, iar de atunci sunt de nedespărțit. S-au căsătorit în 2015 și au împreună doi băieți, Alexandru și Andrei. Frumoasa vedetă va naște cel de-al treilea copil în câteva luni, spre bucuria fraților săi mai mari, care deja s-au gândit la un nume pentru viitorul mezin al familiei:

„VIONEL este numele pe care l-a ales Alexandru pentru fratele lui mai mic in timpul ecografiei la care a participat alaturi de mine.

-VIONEL?! De ce, Alexandru?

-Pentru ca semana cu o șopârlă.

-Super, zic. Iubitul lu’ mama, e un nume frumos, doar că știi că noi ne dorim să înceapă cu A, îi răspund eu fericită că am ieșit frumos din impas.

-Atunci, Avionel. A zis el”, a scrie Adela Popescu pe rețelele de socializare.