Cătălin Măruță și Teo Trandafir, întâlnire de senzație. Ce au făcut cei doi mari rivali din TV

Cătălin Măruță și Teo Trandafir, întâlnire de senzație. Ce au făcut cei doi mari rivali din TV
Teo Trandafir, intalnire cu Catalin Maruta

A avut loc o întâlnire specială între Teo Trandafir și Cătălin Măruță. Cei doi și-au făcut și cadouri speciale. Se știe faptul că cei doi sunt cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din România.

Cătălin Măruță și Teo Trandafir, întâlnire de senzație

Cu toate că în viața profesională sunt sunt ”rivali”, muncind pentru posturi diferite, în viața reală se pare că cei doi se înțeleg mai bine decât și-ar fi închipuit mulți. Astfel, Cătălin Măruță a postat primul său podcast pe Youtube, iar Teo Trandafir a acceptat să fie primul său invitat.

„De ceva vreme îmi doream să fac niște podcast-uri care să fie pe online. Acasă la mine o să îmi vină oamenii care îmi sunt foarte dragi. Primul om care îmi calcă pragul casei este un om pe care îl respect foarte tare. Sunt convins că sunt foarte mulți oameni care se uită acum și nicio secundă nu s-ar fi gândit că ea, chiar Teo, a venit la mine acasă. Îmi doream doream foarte mult să stăm față în față, să povestim”, a spus Cătălin Măruță.

Ce cadouri inedite și-au făcut cei doi

De altfel, cu ocazia acestei întâlniri, Teo Trandafir de la Kanal D l -a surprins pe colegul ei de breaslă de la Pro TV cu un cadou neașteptat. Astfel că celebra prezentatoare tv i-a oferit un trandafir, care să îi amintească mereu de ea. În stilul său caracteristic, prezentatoarea tv i-a făcut și o mică glumă lui Măruță.

„La mine în sat, când vii la om trebuie să vii cu ceva, o sticlă de țuică. M-am gândit să îți ofer un trandafir. Când va bate vântul peste părul tău să îți aduci aminte de numele meu”, i-a spus Teo Trandafir lui Cătălin Măruță.

Însă Cătălin Măruță i-a întors favorul colegei sale, dăruindu-i un bonsai. Teo Trandafir a fost cu adevărat impresionată de gestul lui Cătălin Măruță.

„Vreau să îți spun ceva. Părul meu nu va mai pleca pentru că mi-am făcut un implant. Îți mulțumesc mult de tot și să știi că o să îl păstrez cu mare drag. Pentru că tu ai venit la mine acasă, nici eu nu vreau să pleci cu mâna goală de aici. Vreau să îți fac un cadou pe care sper să îl spui la tine acasă. Eu vreau să îți dau un bonsai. Se spune că dacă un bonsai ai de toate. Să îți aducă sănătate, fericire, bucurie, tot ce e mai bun pe lumea asta”, a mai spus Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI