De ce a plecat Bianca Drăgușanu din România. Ce vrea să facă vedeta, nu se mai oprește

De ce a plecat Bianca Drăgușanu din România. Ce vrea să facă vedeta, nu se mai oprește
De ce a plecat Bianca Drăgușanu din România

Bianca Drăgușanu nu se mai oprește. De ce a plecat frumoasa vedetă din România și ce are de gând să facă pe meleagurile turcești. Chiar dacă fanii credeau că totul are legătură cu Gabi Bădălău, adevărul este doar pe jumătate. Ce face Bianca în Turcia.

De ce a plecat Bianca Drăgușanu din România

Face ea ce face și ajunge, din nou, în centrul atenției. Bianca Drăgușanu a furat, din nou, lumina reflectoarelor prin decizia subită pe care a luat-o. Frumoasa blondină a plecat, de urgență, din România, iar motivul i-a uimit pe admiratorii săi din mediul online. Așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, designerul a fost sincer față de afinitatea ei pentru operațiile estetice. Chiar dacă fanii îi spun mereu că arată impecabil și nu are nevoie să apeleze la bisturiu, fosta soție a lui Alex Bodi nu ține cont decât de propriile sale păreri, atunci când vine vorba de micile ajustări pe care le suferă trupul său.

Chiar dacă, inițial, blondina a plecat în Turcia pentru a-l face gelos pe Gabi Bădălău, afaceristul cu care are o relație on/off de câteva luni, fosta prezentatoare de la Kanal D a împușcat doi iepuri dintr-un singur foc. Potrivit celor de la Cancan, Bianca își va prelungi vacanța în Turcia, deoarece are de gând să treacă pragul cabinetului medicilor esteticieni pentru a suferi o rinoplastie. Diva se gândește la acest lucru de câteva săptămâni încoace. Bianca Drăgușanu le-a dezvăluit fanilor, pe InstaStories, acum ceva timp că ar vrea să-și modifice nasul, să fie la fel de mic precum cel din filtrul de pe Instagram. Mai mult de atât, vedeta se gândește să-și schimbe și implanturile mamare cât de curând.

Bianca l-a făcut gelos pe Gabi Bădălău cu pretendentul turc

Viața controversatei dive este plină de suspans și adrenalină, iar relațiile ei amoroase au ținut ocupate, dintotdeauna, primele pagini ale ziarelor și revistelor de scandal. După două mariaje ratate, cu Victor Slav și Alex Bodi, Bianca trăiește, în prezent, o tumultoasă poveste de iubire cu Gabi Bădălău, fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu. Deși s-au certat, despărțit și împăcat de zeci de ori, în doar câteva luni, este evident pentru toată lumea că diva și afaceristul nu pot trăi, prea mult timp, unul departe de celălalt.

Potrivit sursei citate anterior, Bianca ar fi încercat să-l facă gelos pe iubitul ei cu pretendentul ei turc Cengiz Şıklaroğlu, pe care l-a vizitat în Turcia. Aflând aceste lucruri, fiul fostului ministrul al Economiei s-ar fi dus, imediat, în Instanbul după Bianca. Chiar dacă Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se ceartă foarte des, fanii vedetei sunt convinși că cei doi vor rămâne împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI