Alex Bodi, un Pablo Escobar de România? Ce dezvăluiri șocante a făcut Bianca Drăgușanu

Alex Bodi, un Pablo Escobar de România? Ce dezvăluiri șocante a făcut Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre Alex Bodi

Războiul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu continuă. Blondina ar fi făcut o serie de dezvăluiri șocante despre fostul soț, care o trage acum la răspundere pentru cele afirmate în fața procurorilor DIICOT.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre afacerile lui Alex Bodi

Alex Bodi a acuzat-o pe fosta soție de mărturie mincinoasă în dosarul în care acesta este anchetat. Blondina ar fi declarat procurorilor DIICOT că Bodi comite diverse infracțiuni ce includ saci de bani, fete aduse pentru prostituție și lingouri de aur. Ea a afirmat că a auzit despre aceste lucruri chiar de la fostul soț. Cel din urmă, simțindu-se lezat și calomniat, și-a tras fosta nevastă la răspundere pe cale legală.

„Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, a explicat avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu.

Verdictul pentru Bodi întârzie să apară 

Alex Bodi a ajuns la Tribunalul din Craiova în 9 martie, la ora 11:45, pentru a afla dacă i se va prelungi sau nu arestul la domiciliu. Milionarul și-a făcut apariția încrezător, îmbrăcat elegant, într-un costum crem și o cămașă albă. Inițial, el a coborât din mașină fără sacou, ulterior și l-a pus.

„Totdeauna cu gânduri bune. Sunt încrezător. Sper să se rezolve lucrurile”, au fost primele sale cuvinte, înainte de a da ochii cu magistrații.

El a ieșit din Tribunal în jurul orei 15:40. Deși lucrurile ar fi trebuit să se desfășoare cu rapiditate, procesul au durat mai mult decât s-ar fi crezut la început. Procurorii nu au depus o probă importantă la dosar în cele 30 de zile pe care le-au avut la dispoziție, prin urmare au cerut amânare, pentru ca judecătoarea să primească respectiva probă. Procurorii au pus la dosar și declarațiile Biancăi Drăgușanu, pe care aceasta le-a făcut la DIICOT.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI