Gabi Bădălău, scandal monstru cu Bianca Drăgușanu. E ireal de la ce a pornit totul

Gabi Bădălău, scandal monstru cu Bianca Drăgușanu. E ireal de la ce a pornit totul
Gabi Bădălău, scandal cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul e gelos

„Nu o să mă mai vezi niciodată!”, i-ar fi spus Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău după o ceartă zdravănă. Această replică a venit cu o despărțire ”definitivă”, dar cu repetiție, urmată de o împăcare în doar 24 de ore.

Gabi Bădălău, scandal din gelozie. Bianca Drăgușanu a revenit în brațele lui

Conform unor surse apropiate cuplului, citate de CanCan, Gabi Bădălău este cu ochii în patru la Bianca. Îi verifică telefonul, știe fiecare pas pe care îl face, dar și ridică din sprâncene atunci când aceasta primește daruri de la admiratori, în semn de apreciere. Cel mai recent astfel de gest s-a petrecut chiar de ziua ei, la începutul lunii martie, moment în care în mintea afaceristului au încolțit multe întrebări și mai ales suspiciuni.

Diva nu a știut de la cine sunt florile și nici ce explicație să ofere iubitului. Neavând încredere în afirmațiile sale, s-a instalat o atmosferă plină de presiuni și reproșuri, încât s-a ajuns la despărțire. Nervoasă, vedeta și-a făcut bagajele și a plecat din casa milionarului, iar a doua zi a zburat la Cluj, unde a onorat un contract cu o clinică medicală.

„Plec definitiv, nu o să mă mai vezi niciodată, pe aici eu nu mai calc”, i-ar fi spus ea partenerului.

Însă, nu au putut sta prea mult despărțiți, chiar dacă blondina și-ar fi jurat că nu poate trăi cu Gabi din cauza crizelor sale de gelozie.

„Bianca e foarte curtată și o abordează mulți bărbați. Gabi știe, pentru că el îi verifică constant telefonul. Cu toate astea, tot e gelos. Certurile lor sunt numai din cauza geloziilor lui”, au declarat prieteni apropiați ai cuplului pentru sursa menționată.

Scandal de neoprit e și între el și fosta soție, Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău trebuia ieri să meargă să-și ia cei doi copii de la Constanța, acolo unde locuiesc alături de mama lor, însă s-a lovit de un nou refuz din partea Claudiei. La scurt timp după ce a revenit în București, el a făcut o nouă serie de declarații acide și a atacat-o pe fosta soție, acuzând-o din nou că nu îl lasă să-și vadă băieții.

„Ccând partenerul tău a fost nedrept, iar tu extrem de rănită, vrei să te răzbuni pe el prin toate modalitățile posibile. Iar cea mai la îndemână este copilul, care devine arma principală în acest război dintre voi doi! Dacă fostul tău partener se interesează de copil și vrea să-l vadă, nu împiedica acest lucru. Vând vrei să te răzbuni, suferința cea mai mare nu o simte fostul soț, ci copilul!”, a scris omul de afaceri pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI