06 oct. 2022 | 15:50

De ce a plecat Andreea Berecleanu de la Antena 1. Vedeta Prima TV a rupt tăcerea

Monden
De ce a plecat Andreea Berecleanu de la Antena 1. Vedeta Prima TV a rupt tăcerea
Care este motivul pentru care Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1?

Andreea Berecleanu este una din cele mai cunoscute și iubite prezentatoare de știri de la noi. Vedeta a surprins pe toată lumea atunci când a făcut o schimbare uriașă în carieră. Jurnalista a decis să încheie colaborarea cu Antena 1 după o lungă perioadă. Cea din urmă a venit acum cu detalii pentru fani despre hotărârea luată atunci. Ce a spus vedeta de la Prima TV la doi ani de când a plecat de la celebrul trust?

Motivul pentru care Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1: vedeta a rupt tăcerea

Andreea Berecleanu a făcut o mutare neașteptată în carieră în urmă cu doi ani. Aceasta a renunțat la colaborarea cu Antena 1 și a ales un alt drum. Îndrăgita jurnalistă a povestit acum ce lucru a determinat-o să înceapă o nouă experiență la pupitrul știrilor Focus, de la Prima TV.

Jurnalista nu a regretat nicio secundă decizia luată. Ea a susținut că i-a fost cu mult mai bine la noul loc de muncă, acolo unde a găsit o echipă fantastică. Cea din urmă a oferit detalii despre primii doi ani la Știrile Focus. Andreea Berecleanu a subliniat că locul schimbat vine cu un noroc nou.

Vedeta a susținut că a fost vorba despre un proces din care trebuia să învețe și o experiență nouă. Știrista a povestit fanilor că mutarea la Prima TV a fost, de fapt, un ,,rebranding” de care avea nevoie pe partea profesională.

,,Întotdeauna mi-am făcut meseria cu mare bucurie”

„Îmi fac meseria, întotdeauna mi-am făcut meseria cu mare bucurie. Noi ne numim seniorii, deși suntem și noi tineri. Prima TV a însemnat un rebranding, inclusiv pentru mine, dar și pentru post.

Atunci când am intrat în Prima TV, acum doi ani, am intrat cu gândul să-mi reîmprospătez imaginea. Asta cred eu că și contează foarte mult. La fel de important este și faptul să stai mai mulți ani într-un loc, așa cum a fost cazul meu, la posturile la care am lucrat înainte.

Atunci când schimbi locul înseamnă că schimbi norocul. E un proces din care întotdeauna învățăm și pentru mine este o experiență nouă”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru click.ro. 

Vedeta a intrat în presă în anul 1993, atunci când avea doar 18 ani, la ziarele Cuvântul și România liberă. Aceasta a debutat în televiziune în un an mai târziu ca reporter, redactor și apoi prezentator. Ea a prezentat știrile Pro TV din 1995 până în 2003, ulterior s-a mutat la Antena 1, trust unde a stat până în 2020.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro