EXCLUSIV Motivul pentru care Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1. Secretul din culise a ieșit la iveală

EXCLUSIV Motivul pentru care Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1. Secretul din culise a ieșit la iveală
Motivul pentru care Berecleanu a plecat de la Observator. Ce propunere i s-a făcut?

Fanii Andreei Berecleanu au presupus că a renunțat la pupitrul de știri pentru a se bucura de viață și de proiectele personale pentru care nu mai avea timp. Care este, de fapt, motivul pentru care a părăsit Antena 1 după 17 ani. Ce propunere a primit frumoasa prezentatoare de televiziune?

Motivul pentru care Andreea Berecleanu a plecat de la Observator

Andreea Berecleanu a încetat să mai fie figura emblematică a Observatorului Antena 1, după câteva discuții aprinse cu șefii. Conform surselor noastre, aceasta nu a dorit să accepte propunerea făcută de șefii trustului, așa că a ales să plece și să se orienteze spre propriile proiecte. După 17 ani de emisie, Berecleanu a plecat în luna februarie a anului curent de la pupitrul de știri. Vedeta a anunțat că nu este deloc o decizie pripită, ci bine analizată. Pe atunci, prezentatoarea nu dorea să intre în detalii și să spună motivul pentru care a ales să facă această schimbare extremă în viața ei, rezumându-se doar la a spune că nu este dispusă să facă niciun fel de compromis.

”Am stat 17 aniîn Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi, drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât și de către public, tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani”
Andreea Berecleanu

Moitvul pentru care Andreea Berecleanu a decis să părăsească pupitrul de știri după 17 ani. Ce propunere i-au făcut șefii Antena 1?
Moitvul pentru care Andreea Berecleanu a decis să părăsească pupitrul de știri de la Observator după 17 ani. Ce propunere i-au făcut șefii Antena 1?

Ce propunere primise de la producătorii Antena 1?

Andreei Berecleanu i s-a propus să ia locul Octaviei Geamănu, astfel să prezinte Observatorul de Weekend. Aceasta s-a supărat, pentru că nu i s-a părut o propunere corectă, mai ales că situația în cauză o scotea total din context pe colega sa de breaslă. Surse din interiorul postului ne-au dezvăluit cum au decurs lucrurile atunci.

“Patronii pregăteau întoarcerea Sandrei din postnatal. Și, desigur, ea și-a dorit principalul jurnal al zilei. L-a și obținut, ținând cont că ține frâiele acestor posturi de atâția ani. Se dedică Antenelor trup și suflet. Desigur, șefii Antenei nu plănuiau să o concedieze de Andreea, conștienți fiind de capitalul urias de imagine al acesteia. În schimb, i-au propus să îi ia locul Octaviei Geamănu, adică să prezinte Observatorul de Weekend. Andreea s-a supărat și nu i s-a părut corectă propunerea primită, cu atât mai puțin să o scoată pe Octavia de pe post. Ele sunt prietene. Au urmat discuții lungi între Berecleanu și mai marii Antenei
1, care s-au finalizat prin demisia ei”
Surse din interiorul postului

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI