Andreea Berecleanu are probleme la Prima TV? Vedeta a fost înlocuită de la știri

Andreea Berecleanu are probleme la Prima TV? Vedeta a fost înlocuită de la știri
Andreea Berecleanu, înlocuită la pupitrul de știri. Ce se întâmplă cu vedeta de la Prima TV?

Ce se întâmplă cu Andreea Berecleanu? Vedeta a fost înlocuită de la pupitrul de știri de la Prima TV. Fanii celebrei știriste au multe semne de întrebare cu privire la lipsa sa de pe micile ecrane. Chiar aceasta a explicat motivul pentru care nu a apărut la TV în ediția de ieri.

Andreea Berecleanu lipsește de la pupitrul de știri: ce se întâmplă cu vedeta de la Prima TV?

Andreea Berecleanu lipsește de la pupitrul de știri. Fanii celebrei jurnaliste au rămas surprinși de faptul că nu și-a mai făcut apariția pe micile ecrane și au tras concluzii pripite. Concret, majoritatea s-au gândit la faptul că a încheiat colaborarea cu trustul.

Andreea Berecleanu este una din cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din România, iar ieri a lipsit din casele românilor. Știrista a dezvăluit că și-a luat câteva zile libere, iar în următoarea perioadă urmează să nu mai apară în vizorul fanilor.

Berecleanu le dă întâlnire oamenilor de luni până vineri, de la orele 18:00, la Focul Prima TV. În ediția din 13 octombrie prezentatoarea a lipsit de pe post, fiind înlocuită de Marius Saizu, cel care prezintă buletinul la același trust, dar în weekend. Jurnalista a mărturisit că și-a luat câteva zile libere, dar nu este vorba despre o problemă gravă de sănătate sau de o vacanță.

„El mi-a ținut locul, îmi ține locul”

„El mi-a ținut locul, îmi ține locul, eu lipsesc câteva zile. Nu, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate. Nu e nicio vacanță, mi-am luat câteva zile libere, dar nu vreau să vorbesc despre asta.

Mi-am luat câteva zile libere, nu e nicio problemă gravă de sănătate, dar am dreptul la confidențialitate. Chiar asta fac, mă odihnesc”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru liberatea.ro.

Andreea Berecleanu ocupă postul de știristă la Prima TV din luna decembrie a anului curent. Aceasta le mărturisea internauților că fiecare pas făcut în carieră a fost unul spre reinventare. Cea din urmă a subliniat că în fiecare stație TV și-a lăsat amprenta.

  • „Fiecare pas pe care l-am făcut în cariera mea s-a transformat într-o reinventare”

„Fiecare pas pe care l-am făcut în cariera mea s-a transformat într-o reinventare, nu doar în capacitatea de a lucra perfect într-o nouă echipă. Pentru că în fiecare stație TV am lăsat o amprentă de neuitat a personalității mele. Iar asta se întâmplă atunci când dăruiești, când ai pasiune, idei, forță, imaginație.

Iată că după doar 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de planurile realiste și profesioniste ale celor care conduc acum Prima TV. Practic, va fi un reviriment al postului pe care îl merită și o revenire la succesul din anul 1997, atunci când s-a lansat”, a trasmis vedeta pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playtech.ro și pe