De ce a împins-o Nicole Kidman pe Salma Hayek la Săptămâna Modei de la Paris. Fanii au rămas fără cuvinte: „Nu mă atinge!”

de: Ștefan R. Apostol
15 10. 2024

Ca în fiecare an, Parisul a fost gazda unuia dintre cele mai importante evenimente din lumea modei, sub titulatura de „Săptămâna Modei la Paris”, unde au fost prezentate viitoarele colecții și trenduri în modă, pentru anul viitor. Printre vedetele de primă mână prezente, s-au numărat și mai multe personalități de la Hollywood, dar a avut loc și un incident. Ulterior, s-a aflat de ce a împins-o Nicole Kidman pe Salma Hayek la Săptămâna Modei de la Paris, iar fanii au rămas fără cuvinte.

„Săptămâna Modei la Paris” a dat treendul pentru anul 2025

Săptămâna modei de la Paris a avut loc în perioada 23 septembrie – 1 octombrie 2024, prezentând colecțiile de primăvară și vară pentru 2025.

Săptămâna modei de la Paris a reunit designeri de top și case de modă precum Chanel, Louis Vuitton și Balenciaga, atrăgând celebrități precum Naomi Campbell, Nicole Kidman, Salma Hayek, Lupita Nyong’o și Emma Roberts, printre altele.

Săptămâna a fost marcată de defilări uimitoare, magazine pop-up și after-party-uri, consolidând Parisul ca centru mondial al modei. Colecțiile prezentate vor da tonul pentru tendințele de anul viitor, concentrându-se pe creativitate, durabilitate și eleganță modernă.

De ce a împins-o Nicole Kidman pe Salma Hayek la Săptămâna Modei de la Paris?

Printre starurile de la Hollywood prezente la evenimentul de gală, Nicole Kidman și Salma Hayek au fost protagonistele unui incident, sau cel puțin așa a fost prezentat de presa americană.

În cadrul evenimentului de prezentare a celebrului brand Balenciaga, a avut loc un moment neașteptat între actrițele Nicole Kidman și Salma Hayek, și care a lăsat fanii nedumeriți.

Imaginile de la eveniment o arată pe actrița Salma Hayek, în vârstă de 58 de ani, încercând să o îndrume pe Nicole Kidman spre camerele de filmat după o fotografie de grup cu starul pop Katy Perry.

Cu toate acestea, Nicole Kidman este surprinsă îndepărtându-i mâna celeilalte actrițe înainte de a-și îndrepta atenția către Katy Perry, ceea ce a condus la speculații cu privire la natura relației lor.

Ulterior, presa de cancan a aflat care a fost motivul, și de ce a împins-o Nicole Kidman pe Salma Hayek la Săptămâna Modei de la Paris.

Fanii au rămas fără cuvinte, după publicarea imaginilor de la incident

Clipul  în care actrițele păreau tensionate în timp ce făceau fotografii împreună la defilarea Balenciaga de primăvară-vară 2025 din timpul Săptămânii Modei de la Paris a devenit viral săptămâna aceasta.

Ulterior, o sursă apropiată celor două actrițe pune lucrurile la punct cu privire la prietenia lor.

„Nu s-a întâmplat nimic. Au fost bombardate de camere la sfârșitul spectacolului, în timp ce se aflau în mijlocul unei conversații. Oamenii se uită la clipuri și fac o poveste din nimic.”, a declarat sursa pentru People.

În înregistrarea video care circulă pe internet, cele două pot fi văzute pozând împreună pentru fotografii alături de Katy Perry, când Salma Hayek își pune mâna pe brațul lui Nicole Kidman într-un efort de a o face să se întoarcă spre cameră. (vezi clipul aici)

Clipul a devenit viral, iar până să apară explicațiile, fanii au rămas fără cuvinte, după publicarea imaginilor de la incident, iar Nicole Kidman este auzită spunându-i Slamei Hayek „Nu mă atinge!