18 mai 2021 | 18:49

Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. Cum arată fiica pe care și-a dorit-o toată viața

Monden
Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. Cum arată fiica pe care și-a dorit-o toată viața
Naomi Campbell a devenit mămică pentru prima oară

Naomi Campbell a anunțat că a devenit mămică la 50 de ani! Vedeta, despre care se cunoaște că nu are vreun partener la momentul actual, și-a surprins fanii printr-o fotografie în care apare alături de copilașul său. Supermodelul a decis să țină totul secret până în acest moment, așa că lumea nu a știut cum să reacționeze când ea a dezvăluit că și-a întemeiat o familie.

Naomi Campbell a devenit mămică la vârsta de 50 de ani. Prima fotografie cu fiica ei

Este frumoasă, faimoasă, bogată, iar acum a devenit mămică pentru prima oară! Naomi Campbell se îndreaptă spre un alt capitol al vieții sale după ce și-a putut strânge în brațe fiica pentru prima oară. Nu se cunoaște încă metoda prin care micuța a venit pe lume, deși în urmă cu patru ani vedeta a spus că știința îi oferă oportunitatea de a avea un copil atunci când își dorește, sugerând că va opta pentru o mamă surogat.

Deși vedeta nu a împărtășit foarte multe detalii cu privire la fiica sa, aceasta a decis să posteze o fotografie pe social media în care apare alături de micuță. Mesajul pe care l-a transmis pentru fani a fost unul foarte emoționant, semn că abia aștepta să își strângă în brațe micuța și să înceapă o nouă perioadă frumoasă din viața ei.

„O mică și frumoasă binecuvântare m-a ales să fiu mama ei. Sunt onorată pentru că am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte ce pot să explice legătura pe viață pe care o împărtășesc acum cu tine, îngerul meu. Nu există o iubire mai mare.”, a scris supermodelul pe Instagram.

Naomi Campbell a surprins pe toată lumea. Cum arată micuța ce i-a schimbat viața pentru totdeauna

Ultima poveste de dragoste pe care Naomi Campbell a trăit-o a fost cu rapperul Skepta în 2018. Totuși, aceasta a avut și o legătură amoroasă Liam Payne în anul ce a urmat. Printre cei ce au fost îndrăgostiți și au avut o relație cu supermodelul se numără Diddy, Robert de Niro, Mike Tyson și miliardarul rus Vladislav Doronin.

Vedeta este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă, dar în trecut aceasta dezvăluia că a rămas în relații bune cu foștii parteneri. Se crede că în acest moment ea nu ar trăi vreo poveste de dragoste. Cât despre fiica ei, anunțul surprinzător cu privire la faptul că a devenit mămică a venit după ce supermodelul a recunoscut că își dorește să aibă copilași.

„Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, la cum este știința, cred că pot să îi fac oricând îmi doresc.”, spunea aceasta pentru ES Magazine în 2017.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

b

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro