26 sept. 2024 | 19:59

Cuplu bombă în showbiz. Au ținut relația secretă, dar totul a ieșit la iveală acum

Monden
Cuplu bombă în showbiz. Au ținut relația secretă, dar totul a ieșit la iveală acum
Cuplu bomba in showbiz

Un nou cuplu surprinzător a ieșit la lumină în lumea showbiz-ului. După o perioadă în care au reușit să-și țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor, cei doi și-au oficializat relația la unul dintre cele mai mari evenimente de modă ale anului. Este vorba despre Săptămâna Modei de la Paris.

Două vedete au apărut împreună la Săptămâna Modei de la Paris

La Săptămâna Modei de la Paris, unul dintre cele mai așteptate evenimente din industria fashion, totul a ieșit la iveală. Celebra cântăreață Anitta, în vârstă de 31 de ani, și fundașul central Vini Souza (25 de ani) de la Sheffield United au făcut prima lor apariție publică împreună, ținându-se de mână și îmbrăcați în ținute complet negre, potrivit publicației Mundo Deportivo.

Cei doi au atras toate privirile, nu doar datorită ținutelor lor stilate, ci și pentru că au oficializat o relație care până atunci fusese ținută sub tăcere.

Într-o atmosferă plină de eleganță și creativitate, apariția celor doi brazilieni a stârnit imediat atenția presei internaționale. Anitta, cunoscută pentru succesul său pe scena muzicală internațională, dar și pentru discreția în viața personală, a ales acest eveniment de mare anvergură pentru a confirma relația sa cu Vini Souza.

O relație ținută secretă până acum

De-a lungul anilor, Anitta a fost discretă în privința vieții sale sentimentale, chiar dacă în presă au circulat zvonuri legate de relații cu alți fotbaliști, precum Neymar sau Ayoze Perez. Cu toate acestea, nimic nu fusese confirmat oficial. De această dată, relația cu Vini Souza este prima pe care artista o confirmă public, ceea ce a surprins pe toată lumea.

Vini Souza, fundaș central la Sheffield United, a început cariera la Flamengo, în Brazilia, iar din 2020 evoluează în Europa. După ce a jucat la Lommel și Mechelen în Belgia, a ajuns la Espanyol în Spania, iar din vara anului trecut evoluează în liga secundă engleză, pentru Sheffield United. Cei doi par să împartă nu doar originea braziliană, ci și pasiunea pentru carierele lor de succes.

Citește și Victoria Beckham se teme de divorț. Căsnicia celebrului cuplu în pericol, David a ales să locuiască în altă casă!

Cele mai neinspirate apariții de la Săptămâna Modei de la Paris

Deși relația celor doi a fost principalul subiect de discuție la Săptămâna Modei de la Paris, aparițiile vedetelor la acest eveniment nu au fost scutite de controverse. Publicația Mundo Deportivo a realizat și un top al celor mai prost îmbrăcate vedete de la acest eveniment, iar Cardi B a ocupat prima poziție în clasament. Cu toate acestea, Anitta și Vini Souza au evitat criticile negative, ținutele lor all-black fiind considerate elegante și rafinate.

Relația dintre Anitta și Vini Souza promite să rămână sub lupa presei internaționale, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua povestea lor de iubire în lumina reflectoarelor. După această apariție spectaculoasă, cu siguranță, cei doi vor fi un cuplu de urmărit în showbiz-ul mondial.

Citește și Cuplu bombă în showbiz. Actorul celebru de la Hollywood care s-a îndrăgostit nebunește de o româncă. El are 64 de ani, iar ea 30!

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro