De ce a hărțuit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu în parcare, de fapt. Motivul e de înțeles EXCLUSIV

De ce a hărțuit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu în parcare, de fapt. Motivul e de înțeles EXCLUSIV
De ce a hartuit-o Alex Bodi pe Bianca Dragusanu

Alex Bodi pare că nu vrea să renunțe nici în ruptul capului la Bianca Drăgușanu, fosta soție. Chiar dacă celebra bombă sexy este implicată acum într-o altă relație amoroasă, cu Gabi Bădălău, afaceristul este surprins tot mai des în preajma blondinei. Zilele trecute, Bodi alerga după ea, în parcarea unui salon de înfrumusețare, dar au fost zăriți împreună și într-un local bucureștean. Alex ne-a vorbit, despre toate aceste întâlniri, întâmplătoare ori ba, în interviul pentru Playtech.ro.

De ce a hărțuit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu în parcare, de fapt

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost căsătoriți doar un an, povestea lor de dragoste fiind presărată cu numeroase scandaluri publice. Părea că fiecare dintre ei și-a văzut de drum, după divorț, dovadă stând relația lui Bodi cu rusoaica Daria Radionova și a Biancăi, cu Gabi Bădălău, cu care ar avea gânduri de măritiș. Însă, rămas singur, de luna trecută, după ce Daria a părăsit România, iată că afaceristul din Mediaș se dă peste cap să o recucerească pe Bianca, fostă asistentă tv și prezentatoare a postului de televiziune Kanal D. Zilele trecute, ei s-au reîntâlnit într-un local, iar, mai apoi, în parcarea salonului de înfrumusețare, unde Bianca este o mai veche clientă. De data aceasta, s-a lăsat cu scântei, Bodi fiind acuzat că ar fi dat cu pumnul în mașina divei, supărat că femeia a refuzat să stea de vorbă cu el.

Alex Bodi: ”Nu am vrut să o las să conducă  plânsă și agitată!”

Contactat de reporterii Playtech.ro, Alex Bodi ne-a oferit câteva detalii despre această întâlnire cu Bianca, deloc întâmplătoare:

“Da, recunosc, am fost la salon atunci. Însă, eu am alergat după ea pentru că nu am vrut să o las să conducă plânsă și agitată. Nu este adevărat ce s-a spus, că aș fi hărțuit-o! Noi am mai vorbit, zilele acestea, ne-am și văzut însă, între noi, nu mai există cale de împăcare. Ea are relația ei, eu sunt cu viața mea”.

Bianca Drăgușanu: ”Probabil că Alex și-ar dori să ne împăcăm! Gesturile îi trădează intențiile”

Ce spune Bianca? “Nu m-am împăcat cu Alex și nu vreau să mai comentez despre viața mea personală. Faptul că Alex mi-a dat niște flori și am interacționat nu înseamnă că ne-am împăcat. Probabil și-ar dori! Adică, evident, gesturile îi trădează intențiile. Sunt bine acum, statutul relației mele rămâne necunoscut!”, a spus ea, pentru Ciao!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au căsătorit civil pe 1 august 2019, iar în 2020 au divorțat:

”Îmi trebuie echilibru, linişte, dragoste și înţelepciune. Încerc de un an de zile să fiu cea mai bună variantă a mea. Nu am ce să îmi reproşez din niciun punct de vedere în relaţia mea cu actualul prieten sau cu persoanele cu care lucrez. Merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau”, declara Bianca, la “Teo Show” (Kanal D), după despărțirea de Alex Bodi.

Bianca îl laudă pe actualul iubit, Gabi Bădălău: ”Este un om cu care îmi place să petrec timpul”

Bianca îl laudă pe actualul iubit, Gabi Bădălău:

“Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te, vino! El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori, nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul”, a spus ea, la Antena Stars.

Întrebată despre o posibilă nuntă cu Bădălău, Bianca a menționat:

”Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI