De ce a fost nominalizată Otilia la Survivor România 2022, de fapt. Ce greșeală a făcut vedeta

De ce a fost nominalizată Otilia la Survivor România 2022, de fapt. Ce greșeală a făcut vedeta
Cine a facut dezvaluirile

Otilia participă la Survivor România 2022 și deja a avut primele conflicte. Laura Giurcanu a fost cea care a nominalizat-o spre eliminare, iar CRBL a avut câteva replici acide la adresa cântăreței. După ce a spus că este feministă și că ține mai mult cu fetele, motiv pentru care n-ar nominaliza o fată, CRBL s-a enervat pe Otilia. De altfel, și Laura Giurcanu a avut câteva remarci care au supărat-o pe cântăreață. Otilia n-a reușit să se integreze în grup și s-a apropiat de Andreea Tonciu, cea care a preferat să stea departe de gașca formată în cadrul echipei Faimoși.

Motivul nominalizării Otiliei la Survivor

Managerul Otiliei, Alexandra Duli, a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre motivul pentru care cântăreața a fost nominalizată de alți concurenți spre eliminare. Ea spune că artista nu s-a integrat în bisericuța formată în interiorul echipei Faimoși.

„A fost nominalizată pentru că nu e în tabăra celor care nominalizează. Ea era și cu Xonia. Eu cred că e inteligent să îți faci o strategie în momentul în care intri într-o astfel de competiție.

Ea câștigase două puncte, dar când e multă presiune asupra ei (…) ea nu a mai dat randament. Într-adevăr, a demonstrat că poate să ia punct, a avut super precizie.

Ea a avut o perioadă de adaptare de două săptămâni, dar aseară a demonstrat că nu e degeaba la Survivor.

Laura nu a dat nicio explicație pentru nominalizare. Otilia era singura care nu era în acea gașcă deja formată”, a spus managerul Otiliei, Alexandra Duli.

Cine va pleca de la Survivor

Ea a declarat că a primit multe mesaje de susținere pentru Otilia, atât pe pagina de Instagram a artistei, cât și pe pagina competiției Survivor.

Am primit multe mesaje că au votat-o, eu îi țin și pagina de Instagram Otiliei. Și pe pagina Survivor multe mesaje de susținere pentru ea, pentru că nu avea ce să caute la nominalizări aseară. E și cea mai frumoasă din concurs. 

Eu cred că o să plece Robert, pentru că el a spus că el ar trebui să fie votat. Andreea nu cred că va fi eliminată.

Cred că a fost sincer și Otilia l-a nominalizat tocmai în ideea asta. A spus că e feministă și n-ar vota cu femeile.

Azi am vorbit cu mama ei și mai are un susținător 100%. Sigur nu va pleca. Mama ei mi-a garantat că Otilia va rămâne în competiție”, a completat Alexandra.