Otilia Bilionera, atac la adresa Laurei Giurcanu după ce a nominalizat-o la Survivor România 2022. Motivul real, divulgat în șoaptă Andreei Tonciu: „Păi dacă stă toată ziua cu bărbații”

Otilia Bilionera, atac la adresa Laurei Giurcanu după ce a nominalizat-o la Survivor România 2022. Motivul real, divulgat în șoaptă Andreei Tonciu: „Păi dacă stă toată ziua cu bărbații”
Otilia Bilionera, atac la adresa Laurei Giurcanu

Otilia Bilionera a fost șocată să afle că a fost nominalizată de Laura Giurcanu spre eliminare. După ce artista a adus puncte în jocul pentru imunitate colectivă, topmodelul a rostit numele Otiliei, când a propus-o spre eliminare. Reacția cântăreței a fost incredibilă. Cum s-a apărat solista în fața celebrei influencerițe.

Reacția Otiliei Bilionera, după ce a fost nominalizată de Laura Giurcanu

Scandal în consiliul de nominalizare de luni, 24 ianuarie. Otilia Bilionera a fost surprinsă de faptul că Laura Giurcanu a votat-o, după ce a primit colanul de imunitate cedat de Roxana Ciuhulescu, în urma eliminării acesteia, pe motive medicale.

„Nu mă așteptam să genereze genul acesta de reacție nominalizarea mea. Sper că Otilia nu a luat-o personal. Pur și simplu trebuia să fac o alegere. Otilia este extrem de importantă pentru echipă, îmi doresc să nu plece acasă, dar un nume trebuia spus și ăsta a fost”, a mărturisit Laura Giurganu.

„Nu mă așteptam la votul Laurei, având în vedere că suntem puține fete. Chiar mi-am rupt genunchii în ultima săptămână pe traseu. Ce să zic, eu sunt feministă și se pare că Laura nu e așa. Nu am cuvinte, nu știu ce să zic mai mult de atât.

Chiar nu mă așteptam la nominalizare. Eu nu aș fi votat-o, eu nu am votat nicio femeie până acum. Sunt foarte confuză pentru că sunt și puțin șocată de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă pricep să îmi fac reclamă, să mă descriu. O să las publicul să decidă dacă merit să fiu aici sau nu.”, a mărturisit Otilia Bilionera la Survivor România 2022.

Apoi, cântăreața i-a mărturisit, în șoaptă, Andreei Tonciu, motivul pentru care ea crede că a fost propusă de către celebrul topmodel.

„Normal că așa a vrut, dacă stă toată ziua cu bărbații”, a spus Otilia către Andreea Tonciu, după ce a aflat motivul pentru care Laura Giurcanu a nominalizat-o.

Andreea Tonciu și Robert Niță intră în cursa pentru eliminare la Survivor România 2022

Robert Niță și Andreea Tonciu au fost votați de către colegii lor din echipa roșie și propuși pentru eliminare, în al doilea consiliu de nominalizare al Faimoșilor, de până acum. Vom afla cine este Faimosul ce părăsește Survivor România 2022 în cadrul consiliului de marți, 25 ianuarie.

Andreea Tonciu: Eu știu că România mă iubește. Nu mă consider o vedetă, ci o fată normală, pe care oamenii o iubesc pentru nebunie ei. Văd o situație foarte delicată și respect decizia lor, cu toate că îmi doresc în continuare să demonstrez lucruri. Numai Dumnezeu știe cine va pleca.

Cum a reacționat Robert Niță, când a fost nominalizat de Cătălin Zmărăndescu

Roxana Ciuhulescu a plecat de la Faimoși, fiind eliminată pe considerente medicale. Fotbalistul Robert Niță a fost propus spre eliminare de către imunul Cătălin Zmărăndescu.

Da, mă așteptam (n.r. – la votul lui Zmărăndescu). Vine din partea unui om care știe foarte bine ce înseamnă o competiție. Din punct de vedere sportiv, sunt cel mai slab component al acestei echipe care s-a format. Este normal să gândim toți în beneficiul echipei. Acum, eu sunt veriga slabă.

Este o decizie normală, sportivă. Cine nu poate ajuta la câștigarea punctelor, să meargă pe drumul lui. Sunt împăcat, nu a depins de mine. Așa a vrut Dumnezeu. Îmi doresc să câștige cel mai om și acela va fi de la Faimoși”, a mărturisit Robert după nominalizare.

Otilia Bilionera, Robert Niță și Andreea Tonciu sunt cei trei Faimoși care intră în cursa pentru eliminare de la Survivor România 2022. Cine va pleca din Republica Dominicană, după Xonia, din echipa roșie rămâne de aflat marți, 25 ianuarie, de la 20:30, la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI