De ce a fost Gabriela Cristea la medic. Ce va face acum, decizia e clară

De ce a fost Gabriela Cristea la medic. Ce va face acum, decizia e clară
Gabriela Cristea a ajuns la medic

Gabriela Cristea a ajuns din nou pe mâna medicilor, fiind, de altfel, și anunțul pe care l-a făcut pe Instagram. Însă, nu este vorba despre o problemă atât de gravă, ci despre o problemă la nivelul dinților.

De ce a fost Gabriela Cristea la medic

Gabriela Cristea a ajuns din nou pe mâinile medicului. Aceasta a fost la dentist pentru a-și rezolva anumite probleme dentare.

„Dragilor, m-am întors la dentist. Mi-am mai făcut o curățare după trei luni și cred că se vede că zâmbetul meu arată impecabil, pentru că mă pregătesc să-mi pun aparat dentar și să-mi îndrept dinții, iar pentru asta înainte trebuie să rezolv toate problemele de dentiție pe care le am. Nu am simțit durerea”, a declarat Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea are parodontoză

Gabriela Cristea a mai mărturisit, recent, că dantura ei este naturală. Însă vedeta suferă de parodontoză, o boală a dinților care poate duce chiar la pierderea lor. Din fericire, aceasta a ajuns la timp la medicul stomatolog.

”Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi. Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv”, spunea vedeta în toamna trecută.

În plus, Gabriela Cristea le-a mai spus fanilor că a reușit să scape de o problemă de sănătate care a preocupat-o vreme de mai mulți ani, fiind nevoită să ceară adesea ajutorul soțului ei.

„Am rezolvat problema ochelarilor. Acum mi-au venit. Nu știu cum este la voi, dar la noi am rezolvat problema cititului la televizor. Ajunsesem cum sunt copiii care nu știu să citească, să îl rog pe Tavi să îmi citească titrarea sau să-l întreb ce scrie pe burtiere. Acum nu mai este cazul”, spunea Gabriela Cristea, pe Instagram.

Gabriela Cristea a reușit să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme. Acum, Gabriela Cristea are o dietă care include cinci mese pe zi.

”Ei bine, dieta mea este compusă din cinci mese zilnice, trei principale şi două gustări, între ele. Vă spun sincer că mă simt extrem de bine, întrucât mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână şi mă simt foarte bine. Am dat jos foarte multe kilograme, peste 20…aşa că, dacă am să mă ţin de treabă, în ritmul acesta o să am 50 de kilograme”, mai spus Gabriela Cristea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI