De ce a fost Bianca Drăgușanu în Maldive cu Bădălău, de fapt. Blonda a scăpat porumbelul la TV

De ce a fost Bianca Drăgușanu în Maldive cu Bădălău, de fapt. Blonda a scăpat porumbelul la TV
Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în Maldive?

Care este motivul pentru care Bianca Drăgușanu a plecat în Maldive cu Gabi Bădălău. Cu ce detalii picante i-a delectat pe fanii ei care abia așteptau să clarifice toate zvonurile apărute în presă vizavi de noua relație?

Bianca Drăgușanu, escapadă cu Gabi Bădălău

Bianca a fost ieri invitata lui Teo Tandafir. Aceasta a venit cu mărturii spectaculoase și mult așteptate despre noua poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Gabi Bădălău.

Cu toate că a trecut repede peste subiect și a evitat să-i pronunțe numele afaceristului, blondina a spus că lucrurile sunt vizibile și că există o persoană în viața ei care o face fericită. „Îți promit că tu vei fi unul dintre nași”, l-a asigurat Bianca pe Botezatu.

  • „Tu știi că tot timpul poți conta pe mine”

Reacția juratului de la „Bravo, ai stil” a fost și ea una care i-a făcut pe fanii vedetelor să privească lung. „Tu știi că tot timpul poți conta pe mine. Acum mult timp mi-a zis mi-a zis: mă mărit, asta e, dar tot cu tine rămân. Noi vom sfârși împreună. Este creația mea. A demonstrat că poate așa că tot cu mine va rămâne. Ea știe că se poate baza pe mine. Într-un final eu o iau pe ea”, a spus Cătălin, în cadrul aceleiași emisiuni.

Motivul pentru care au ajuns amândoi în Maldive

Fosta asistentă păcătoasă trebuia inițial să meargă alături de Ramona Gabor în vacanță în Maldive, dar aceasta a refuzat din varii motive, astfel rămânând cu Gabi Bădălău care a acompaniat-o cu mare plăcere. Se pare că tocmai această escapadă departe de meleaguri a fost momentul oportun pentru a se lega și mai mult lucrurile între ei.

„În momentul de față chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură in vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”
Bianca Drăgușanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI