De ce a divorțat Monica Gabor de Irinel Columbeanu, de fapt. Afaceristul a recunoscut acum

De ce a divorțat Monica Gabor de Irinel Columbeanu, de fapt. Afaceristul a recunoscut acum
De ce a divortat Monica Gabor de Irinel Columbeanu

Povestea controversată de dragoste dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a fost una care va rămâne, cu siguranță, în istoria showbizului românesc. Cei doi au divorțat, după câțiva ani de căsnicie, iar astăzi fostul fotomodel și omul de afaceri o mai au în comun doar pe fiica lor Irina. Cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul Irinucăi, care astăzi s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Gabor și Irinel? Afaceristul a recunoscut acum. 

De ce a divorțat Monica Gabor de Irinel Columbeanu, de fapt

Recent, Irinel Columbeanu s-a destăinuit și a spus adevăratele motive pentru care frumoasa Monica a decis să pună capăt mariajului cu fostul milionar de la Isvorani. Se pare că Monica Gabor l-ar fi prins pe fostul ei soț în timp ce o traducea cu două domnișoare. Chiar dacă totul s-a întâmplat virtual, acesta a fost motiv suficient pentru ca fostul fotomodel să decidă separarea.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu la un post de televiziune.

Ce spune Irinel despre plecarea fiicei sale în America

Chiar dacă aproape toți prietenii l-au abandonat de când nu mai este milionar, Monica Gabor este printre singurele persoanele care-l ajută pe Irinel, cu sfaturi și resurse materiale. Irina, 14 ani, fiica celor doi locuiește, momentan, în Statele Unite ale Americii cu mama ei, soțul ei Mr. Pink și fiul acestuia.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi.

Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi. Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, declara Irinel Columbeanu, acum ceva timp, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI