Irinel Columbeanu, adevărul despre plecarea Irinei în America. Nu lipsa banilor ar fi motivul real, de fapt

Irinel Columbeanu, adevărul despre plecarea Irinei în America. Nu lipsa banilor ar fi motivul real, de fapt
Irinel Columbeanu, despre plecarea Irinei in America

Irinel Columbeanu a fost prezent în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a vorbit despre motivele plecării fiicei sale, Irinuca, în America.

Irinel Columbeanu, adevărul despre plecarea Irinei în America

Fostul milionar, ajuns fără bani, a spus că, de fapt, nu lipsa banilor a fost problema. De altfel, Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de vreo doi ani, iar relația lor este una doar virtuală, însă totul ar fi doar spre binele Irinucăi, a spus fostul milionar. Întrebat și dacă cumva plecarea în SUA a Irinei este eșecul vieții sale, acesta a spus că, dimpotrivă, în acest caz a primat viitorul fetiței lui în această decizie.

După ce s-a aflat în presă că Irina Columbeanu nu s-a mai întors în toamnă la liceul privat unde mergea în România, s-a spus că Irinel nu ar mai fi avut bani să-și țină fiica la Liceul francez ”Anne de Noailles” din București, a cărui taxă era în jur de 7.000 de euro pe an.

”Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

”Nu trebuie să o considerăm o dramă”

Irinel Columbeanu, care a sărăcit după ce băncile i-au pus poprire pe bunuri în valoare de 8 milioane de euro întrucât nu și-a mai putut plăti datoriile, a spus că vorbește mereu cu Irinuca și că o vede online.

”Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a spus Irinel Columbeanu.

Amintim că încă din anul 2011, Irinel şi Monica s-au războit pe custodia fiicei lor, însă magistraţii au hotărât atunci ca ea să rămână cu tatăl ei, dar Monica nu a renunţat la fiica ei, iar cele două au o legătură foarte strânsă.

„Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este. Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte!”, afirma Monica Gabor, atunci când s-a mutat Irina la ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI