De ce a apărut Xonia cu fața umflată la Survivor 2022. Ce problemă a avut în Dominicană

De ce a apărut Xonia cu fața umflată la Survivor 2022. Ce problemă a avut în Dominicană
De ce a aparut Xonia cu ftța umflata la Survivor 2022. Ce problema a avut in Dominicana

Xonia a fost prima vedetă eliminată de la Survivor România 2022. Artista a făcut parte din echipa Faimoșilor și a părăsit competiția din Republica Dominicană după doar o săptămână de participare. Celebra blondină a făcut dezvăluiri incredibile legate de experiența ei din concurs. Puțini sunt cei care știu faptul că Xonia s-a ales cu o alergie îngrozitoare, din cauza căreia i s-a umflat fața.

Boala autoimună de care suferă Xonia

În cadrul primului consiliu de nominalizare al sezonului 3 Survivor România, Xonia a fost propusă de către luptătoarea Elena Chiriac, fiind supusă votului publicului, alături de Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu.

Spre surprinderea artistei, Xonia a întrunit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost nevoită să părăsească Survivor România 2022, după prima săptămână de competiție.

În timpul petrecut în jungla dominicană, Xonia s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Din cauza foametei, oboselii, căldurii excesive și a condițiilor dure de supraviețuire, cântăreața s-a luptat cu mediul umed.

A făcut o alergie la soare, motiv pentru care i s-a umflat toată fața. Puțini sunt cei care știu faptul că Xonia suferă de o boală autoimună.

„Așa acum am plecat așa am și venit, eu vroiam să mai stau, puteam mai mult. Am făcut o rectie alergică la soare, am fost foarte umflată și arsă. Corpul meu s-a adaptat greu la vreme.

Au fost zile în care nu mâncam, decât o lingură- două de orez, era foarte clad în timpul zilei. Dormitul nu există, te și plouă. Cătălin Zmărăndescu sforâie rău. E foarte frig noaptea, te trezești ud fleașcă!”, i-a mărturisit Xonia lui Zanni, în emisiunea Survivor ExtraShow.

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine!”

Xonia a plecat cu fruntea sus de la Survivor România 2022, deși este convinsă că Elena Chiriac ar fi avut ceva personal cu ea, din moment ce a nominalizat-o spre eliminare.

„Cea mai frumoasă experiență până în momentul de față a fost pentru mine, mi-am dorit să fiu la Survivor. Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram.”, i-a mai spus Xonia lui Zanni.

Acum câțiva ani, Xonia și-a șocat admiratorii atunci când a apărut cu fața umflată, iar gurile rele au speculat că vedeta ar fi exagerat cu operațiile estetice. Faimoasa a negat aceste acuzații și a explicat că are probleme de sănătate.

Boala de care Xonia nu reușește să scape îi provoacă inflamații severe la nivelul chipului, motiv pentru care dezvoltă anumite alergii. Chiar dacă tratamentul îi provoacă stări de rău, artista face tot posibilul pentru a scăpa de afecțiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI